ΑΕΚ: Θα παραχωρήσουμε τον Γιόχανσον μόνο για το κατάλληλο αντίτιμο

ΑΕΚ: Θα παραχωρήσουμε τον Γιόχανσον μόνο για το κατάλληλο αντίτιμο

Παρά τα σενάρια εκ Γαλλίας περί επικείμενης συμφωνίας με την Τουλούζ για την πώληση του Γιάκομπ Γιόχανσον, η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον παραχωρήσει κάτω από την τιμή που θέλει

ΑΕΚ: Θα παραχωρήσουμε τον Γιόχανσον μόνο για το κατάλληλο αντίτιμο
Το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον παραμένει ανοιχτό και την Κυριακή γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν με βεβαιότητα πως η Τουλούζ είναι έτοιμη να τελειώσει τη μεταγραφή μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. 

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ καθιστά σαφές σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει έτσι εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία. Για να μπει σε διαδικασία συζήτησης για πώληση του Σουηδού διεθνούς μέσου, θα πρέπει η προσφορά να αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. 

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του Γιόχανσον για να γίνει η τελική πρόταση της «Ένωσης» για την επέκταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή. Αν εκείνος δεν δεχτεί, τότε η πώληση είναι πολύ πιθανή, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα δώσουν με μικρό αντίτιμο έναν βασικό παίκτη τους που έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης