Ο Γιαννακόπουλος πήρε θέση για Μπουρούση, Τζέιμς και μπάτζετ (photo)

Ο Γιαννακόπουλος πήρε θέση για Μπουρούση, Τζέιμς και μπάτζετ (photo)

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση αναφορικά με τις αποχωρήσεις των Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς ενώ απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού που μίλησε για… ανάσταση του Ολυμπιακού

Ο Γιαννακόπουλος πήρε θέση για Μπουρούση, Τζέιμς και μπάτζετ (photo)
Οι αποχωρήσεις των Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς έχουν θορυβήσει μία μερίδα φίλων των “πρασίνων” που έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους μέσω instagram στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα απάντησε σε έναν φίλαθλο της ομάδας που τον κατηγόρησε πως διαλύει την ομάδα με αποτέλεσμα να… αναστήσει τον Ολυμπιακό.

Κλείσιμο
“Δηλαδή έπρεπε να δώσω 2 εκ. στον Μπουρούση; Έπρεπε να πλαστογραφήσω το συμβόλαιο του Τζέιμς και να σβήσω το ΝΒΑ out? Δεν καταλαβαίνεις ότι με την τεράστια αύξηση σε Αμερική και Κίνα όλοι κοστίζουν παραπάνω… Ακόμα και αυτοί που ανανεώσαμε…”, ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν συνεχίσει: “Και όσο για τον Ολυμπιακό που λες, θα σου κρατήσω πολυθρόνες ώστε να δεις από κοντά την ανάσταση του.”









Η συζήτηση ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε εκεί αφού ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” απάντησε σε πιο έντονο ύφος σε άλλο φίλο που άφησε υπόνοιες για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ: “Ποιος; Που; Πότε; σου έταξε άλλα ρε φίλε… σε παρακολουθώ μέρες αλλά έχεις ξεφύγει με τα ψέμματα σου. Πότε, που και ποιος; Από το 12 και μετά έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ και εσύ κράζεις; Ίσως καλύτερα να ξαναγυρίσεις στη Λεωφόρο.”


Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης