Βίντεο: Παναθηναϊκός και Μπασακσεχίρ για Χαντ

Βίντεο: Παναθηναϊκός και Μπασακσεχίρ για Χαντ

Αθήνα ή Πόλη είναι οι πιθανοί προορισμοί του Άαρον Χαντ, με τη «Bild» να περιλαμβάνει τον Παναθηναϊκό και τη Μπασακσεχίρ στους διεκδικητές του μέσου του Αμβούργου

Βίντεο: Παναθηναϊκός και Μπασακσεχίρ για Χαντ
Ο Χαντ δεν υπολογίζεται από τον Μάρκους Γκίσντολ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην HSV και σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα έχει έρθει η ώρα για κάτι καινούριο.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Γκόρντον Στίπιτς, επιβεβαίωσε στη «Bild» ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, δίχως όμως να διευκρινίσει με ποια ομάδα γίνονται αυτές οι κουβέντες και αν ξεχωρίζει κάποια αυτή τη στιγμή εκ των Παναθηναϊκού ή Μπασακσεχίρ.

Κλείσιμο
Έχει επίγνωση της κατάστασης με τον Χαντ το Αμβούργο, αλλά δεν έχει ακόμα επίσημη πρόταση ο σύλλογος.

Ο 30χρονος μέσος βρισκόταν από το 2003 στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης, παίζοντας στην πρώτη ομάδα έναν χρόνο αργότερα, ενώ αποχώρησε έπειτα από μια δεκαετία για τη Βόλφσμπουργκ.

Στους «λύκους» παρέμεινε έναν χρόνο μέχρι να πάει στο Αμβούργο, η θητεία του στο οποίο δείχνει να ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, έχει καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές με την εθνική ομάδα ανδρών της Γερμανίας έχει πανηγυρίσει δύο Κύπελλα (2009 με Βέρντερ και 2015 με Βόλφσμπουργκ), ένα Λιγκ Καπ (2007 με Βέρντερ) και ένα Σούπερ Καπ (2015 με Βόλφσμπουργκ).

Στα highlights της καριέρας του πάντως ήταν η ενέργεια του στις 8 Μαρτίου 2014 και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Νυρεμβέργη – Βέρντερ Βρέμης.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χαντ μπήκε στην περιοχή, στραβοπάτησε με τον διαιτητή να ξεγελιέται και να δίνει πέναλτι. Οι παίκτες της Νυρεμβέργης τραβούσαν τα μαλλιά τους, αλλά τελικά ο ίδιος ο Χαντ πήγε στο διαιτητή και του εξήγησε πως δεν υπήρχε καμία επαφή.

«Δεν θα ήμουν εντάξει με τη συνείδηση μου. Για ελάχιστα το σκέφτηκα, αλλά δεν μπορώ να κερδίζω έτσι και γι’ αυτό είπα στο διαιτητή ότι δεν υπάρχει πέναλτι», εξήγησε μετά το τέλος του αγώνα γνωρίζοντας την αποθέωση απ’ όλους.

Δείτε το βίντεο




Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης