Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Γιόβιτς, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις!

Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Γιόβιτς, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις!

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Eurohoops για τον επικείμενο... γάμο του Ολυμπιακού με τον Στέφαν Γιόβιτς

Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Γιόβιτς, υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις!
Μεταμεσονύχτιο θρίλερ με τον Στέφαν Γιόβιτς! 

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει το ενδιαφέρον ή οποιαδήποτε συμφωνία με τον Σέρβο γκαρντ, σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο παίκτης μαζί με τον ατζέντη του, Άλεξ Ράσκοβιτς, βρίσκονται στην Αθήνα και όχι μόνο αυτό αλλά ο αθλητής υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις από τον Ολυμπιακό! 

Κλείσιμο
Για τον Στέφαν Γιόβιτς ενδιαφέρεται άμεσα τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο και η Λοκομοτίβ Κούμπαν, με τον ατζέντη του να έχει ενημερώσει όλους τους μνηστήρες πως ο 26χρονος γκαρντ βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές. 

Ο παίκτης υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις από τον Ολυμπιακό και αυτό μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, παρ’ ότι μετά την παραμονή του Βαγγέλη Μάντζαρη μπασκετικά η λογική λέει πως οι “ερυθρόλευκοι” θα πήγαιναν σε διαφορετικού τύπου παίκτη με χαρακτηριστικά παρόμοια με τον Άαρον Τζάκσον, ο οποίος ήταν ο στόχος μέχρι πρότινος. 

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός μπήκε στη διαδικασία να υποβάλλει σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις τον Στέφαν Γιόβιτς μπορεί μόνο να σημαίνει πως αν αυτές βγουν καθαρές τότε θα υπογράψει στην ομάδα. 

Ο Σέρβος γκαρντ μπορεί να έχει επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το 2018 αλλά το buy out είναι κάτω από 50 χιλιάδες ευρώ και ο σύλλογος της Σερβίας χρωστάει αρκετούς μισθούς κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά είναι σαν να έχουμε να κάνουμε με ελεύθερο παίκτη. 

ΠΗΓΗ: Eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης