Στον Καναδά για τα Greek Canadian Games ο Ιωάννης Μελισσανίδης

Στον Καναδά για τα Greek Canadian Games ο Ιωάννης Μελισσανίδης

«Είναι συγκινητικό να βλέπεις στα μάτια των παιδιών αυτών, την αγάπη τους για την Ελλάδα, την αγάπη τους για τον πρωταθλητισμό» δήλωσε για τα 400 Ελληνόπουλα που έλαβαν μέρος στους αγώνες

Στον Καναδά για τα Greek Canadian Games ο Ιωάννης Μελισσανίδης
Στο Τορόντο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ιωάννης Μελισσανίδης ως παγκόσμιος πρεσβευτής (global ambassador) στην ετήσια διοργάνωση των «Greek Canadian Games».

Πρόκειται για ένα ετήσιο event που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο με περισσότερα από 400 Ελληνόπουλα να λαμβάνουν μέρος σε διάφορα αθλήματα και άλλες δραστηριότητες.

Κλείσιμο
Όπως είπε μιλώντας στο Greekvision.ca «έχει σημασία το Ολυμπιακό μετάλλιο αλλά μεγαλύτερη σημασία και αξία έχει το να μην τα παρατάς ποτέ».

Τόνισε ότι «είναι μεγάλη μου τιμή που έλαβα πρόσκληση να συμμετάσχω σε αυτό το event» και πρόσθεσε: Είναι συγκινητικό να βλέπεις στα μάτια των παιδιών αυτών, την αγάπη τους για την Ελλάδα, την αγάπη τους για τον πρωταθλητισμό.

Μιλώντας για τους δεσμούς του με τον Καναδά, ο Ιωάννης Μελισσανίδης τόνισε πως η σχέση του με την χώρα «ξεκίνησε λόγω του Μοντρεάλ».

«Δεν είναι για όλους ο πρωταθλητισμός, είναι για εκείνους που το θέλουν πραγματικά» τόνισε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης υπογραμμίζοντας πως η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος για να φτάσει κάποιος στην κορυφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης