Χωρίς Λέτο-Ζέκα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς Λέτο-Ζέκα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τους τιμωρημένους Λέτο και Μπεργκ τον και τον τραυματία Ζέκα, θα πάει ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα για να αποφύγει την τελευταία θέση. Σήμερα η απόφαση της πειθαρχικής της Super League

Χωρίς Λέτο-Ζέκα στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι έπρεπε στη Λεωφόρο, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου και πλέον θα παλέψει μέχρι το τέλος για να αποφύγει την τελευταία θέση στα play offs, κερδίζοντας επί της ουσίας μία επιπλέον βδομάδα καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη. Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» μόνο αδιάφοροι δεν είναι για το παιχνίδι που έρχεται και θέλουν τη νίκη για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, αποφεύγοντας την τελευταία θέση. 

Κλείσιμο
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους Λέτο και Μπεργκ, με τον πρώτο να συμπληρώνει κάρτες. Νοκ – άουτ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τέθηκε και ο Κάρλος Ζέκα που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο. 

Ο πολιτογραφημένος Έλληνας μέσος, χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε, αλλά διαγνώστηκε με κάκωση μηνίσκου Σήμερα θα γίνει η μαγνητική και θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του παίκτη. 

Τώρα, όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά, σήμερα βγαίνει η απόφαση της πειθαρχικής της Super League για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 

Το «τριφύλλι» στην υπερασπιστική του γραμμή θέλει να πετύχει επανέναρξη του αγώνα από το 55’ που διακόπηκε, αποφεύγοντας την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΠΑΟΚ. Αν χάσει το ματς στα χαρτιά, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για να αποφύγει την τελευταία θέση.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης