Α1: Η ΑΕΚ θέλει να μείνει ζωντανή, ο ΠΑΟ να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό

Α1: Η ΑΕΚ θέλει να μείνει ζωντανή, ο ΠΑΟ να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00, Otesport4) με στόχο να πάρει ακόμα μια νίκη που θα στείλει την σειρά και σε 5ο παιχνίδι - Να τελειώσει με τους «κιτρινόμαυρους» θέλει ο Παναθηναϊκός

Α1: Η ΑΕΚ θέλει να μείνει ζωντανή, ο ΠΑΟ να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό
Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται στην «μάχη» για το Game 4 της σειράς των playoffs της Basket League και τα πράγματα μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι «πράσινοι» προηγούνται με 2-1 στην σειρά και θέλουν ακόμα μια νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τους Τελικούς, όπου θα τους περιμένει ο νικητής του ζευγαριού του Ολυμπιακού με τον Άρη, όπου η σειρά είναι στο 2-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Κλείσιμο
Η ΑΕΚ με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να ισοφαρίσει και να παίξει τα ρέστα της σε ένα τελευταίο παιχνίδι και να είναι εκείνη που θα ξαφνιάσει τους αντιπάλους της.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει να αντιμετωπίσει δύο αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Μάικ Τζέιμς παραμένει αμφίβολος, αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ενώ ο Αντώνης Φώτσης έχει ενοχλήσεις στην μέση και δεν προπονήθηκε.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς «πονοκεφάλους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 2-1

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 80-70 
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 71-70 
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 81-72
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (22/05)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (25/05, αν χρειαστεί)

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης