Θέλτα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρωτάρα και το φαβορί

Θέλτα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρωτάρα και το φαβορί

Οι «Κέλτες» υποδέχονται  στον δεύτερο ημιτελικό την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που είναι μπαρουτοκαπνισμένη από τέτοιας σημασίας παιχνίδια - Οι πιθανές ενδεκάδες

Θέλτα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η πρωτάρα και το φαβορί
Τίποτα λιγότερο από την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League δεν περιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη διπλή μάχη που θα δώσει με τη Θέλτα.

Το πρώτο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο Μπαλαΐδος (22:05, Cosmote Sport 1) και παρόλο που η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της τον τελευταίο καιρό, έχοντας να αντιμετωπίσει και την απουσία του ηγέτη της Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θεωρείται το φαβορί απέναντι στους «Κέλτες».

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά, όπως έχει αποδείξει πολλάκις την φετινή σεζόν, η Θέλτα παλεύει κάθε παιχνίδι και αν υποτιμηθεί θα κάνει την αντίπαλό της να το πληρώσει ακριβά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σταθερά εκτός δράσης ο Πλάνας και ο Ρόσι, ενώ αποθεραπεύτηκε μετά από καιρό ο Ρουμπέν. Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα όσοι βασικοί προφυλάχθηκαν την Κυριακή, όπως είναι οι Ούγκο Μάγιο, Γιόνι, Ραντόγια, Ιάγκο Άσπας και Σίστο. Εξέτισαν σε σχέση με αυτό το παιχνίδι οι ενδεκαδάτοι Καμπράλ και Πάμπλο Ερνάντες.

Τέσσερις επιστροφές μετρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ, Πολ Πογκμπά και Ερικ Μπαϊγί γυμνάστηκαν κανονικά και ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη.

Ο Φιλ Τζόουνς τραυματίστηκε στο πόδι στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Αγγλίας σε διεκδίκηση με το συμπαίκτη του, Κρις Σμόλινγκ, τον περασμένο μήνα. Ο δεύτερος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το φιλικό με την Γερμανία με πρόβλημα στο γόνατο. Κανείς από τους προαναφερθέντες δεν αγωνίστηκε από τις 19 Μαρτίου και συγκεκριμένα μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μίντλεσμπρο.

Ο Μουρίνιο ήταν πάρα πολύ προβληματισμένος, καθώς είχε... ξεμείνει από επιλογές στην άμυνα ενόψει του αγώνα με τους Ισπανούς, ωστόσο, οι ανησυχίες του ελαττώθηκαν μετά την επιστροφή των δύο παικτών στην προπόνηση. Όσον αφορά τον Μπαϊγί, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τη Σουόνσι (1-1), μπορεί επίσης να υπολογίζεται, όπως και ο Γάλλος διεθνής, Πολ Πογκμπά. 

Ο σταρ των «μπέμπηδων» επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μυϊκό τραυματισμό που υπέστη κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League.

Πιθανές ενδεκάδες 

Θέλτα (4-2-3-1): Σέρχιο – Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Γιόνι – Ραντόγια, Πάμπλο Ερνάντες – Ιάγκο Άσπας, Βας, Σίστο - Γκουϊντέτι

Μάν. Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ρομέρο – Βαλένσια, Μπαϊγί, Μπλιντ, Νταρμιάν – Πογκμπά, Κάρικ, Ερέρα – Μιχιταριάν, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (Ρούνεϊ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης