Ολυμπιακός: «Πρώτα διαφάνεια, μετά οποιαδήποτε κουβέντα για συναίνεση»

Ολυμπιακός: «Πρώτα διαφάνεια, μετά οποιαδήποτε κουβέντα για συναίνεση»

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκάθαρη θέση για τα όσα συζητήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού. - «Δεν μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη με σκιώδεις διοικήσεις», είπε ο Βρέντζος

Ολυμπιακός: «Πρώτα διαφάνεια, μετά οποιαδήποτε κουβέντα για συναίνεση»
Ξεκάθαρη ήταν η θέση του Ολυμπιακού στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για τα ζητήματα του ποδοσφαίρου. Ο διευθύνοντας σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος τόνισε «ότι δεν προσφέρεται καμία συναίνεση από τον Ολυμπιακό αν πρώτα δεν βασιλέψει η διαφάνεια και η ισονομία», δηλαδή τα δύο ζητήματα που ήδη έχει θέσει στην Σούπερ Λίγκα με κάθε επισημότητα ο Ολυμπιακός.

Οπως χαρακτηριστικά έλεγαν από τον Ολυμπιακό «δεν μπορούμε να μιλάμε για συναίνεση με αφανείς ιδιοκτήτες, με πολυιδιοκτησία, με μετόχους στοιχηματικών που εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο».

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός ζήτησε από την πολιτεία την διαφάνεια ως πρώτο ζητούμενο για να υπάρχει οποιαδήποτε κουβέντα περί συναίνεσης. Από τον Ολυμπιακό τονίστηκε ότι «πρέπει να τελειώσει η ερμαφρόδιτη κατάσταση στην ΕΠΟ της οποίας τα αποτελέσματα βλέπουμε όλοι». Παράλληλα εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια για την εικόνα των διαιτητών και όσα ευτράπελα γίνονται τελευταία στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι αυτό που ειπώθηκε όχι από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού για το πέναλτι στην Λιβαδειά που δεν δόθηκε «αυτό δεν μπορεί να μην το έχει δει ο διαιτητής δεν είναι δυνατόν».

Οταν τέθηκε θέμα εμπιστοσύνης των τεσσάρων μεγάλων ο Γιάννης Βρέντζος τόνισε ότι «εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να έχουμε με σκιώδεις διοικήσεις. Να μας πουν ποιοι ειναι, να υπάρξει διαφάνεια να πληρούν τους όρους συμμετοχής στο ποδόσφαιρο και μετά να συζητήσουμε οτιδήποτε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης