Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ανατροπή για τίτλο!

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ανατροπή για τίτλο!

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, η Ρεάλ έκανε απίθανη ανατροπή, έφερε τα πάνω - κάτω και με το 3-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ανατροπή για τίτλο!
Είδε τη Μπαρτσελόνα να περνά αλώβητη από το Καλντερόν, τη Βιγιαρεάλ να την κερδίζει 2-0 στο 63', αλλά αυτή η Ρεάλ έχει μάθει να μην τα παρατά! Η ομάδα του Ζιντάν με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε σε 19 λεπτά να επικρατήσει 3-2 και να βρεθεί στο +1 από τη Μπαρτσελόνα (έχοντας και ματς λιγότερο). Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Ασένχο, μεγάλη βοήθεια από τον Ισκο!

Εξαιρετικός ρυθμός με το... καλημέρα της αναμέτρησης και η Βιγιαρεάλ είχε την πρώτην καλή φάση, όταν στη σουτάρα του Καστιγιέχο ο Νάβας έβγαλε εντυπωσιακά! Η Ρεάλ απάντησε και στο 25ο λεπτό την κεφαλιά του Μπενζεμά έβγαλε εξαιρετικά ο Ασένχο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 29' ο Σάντος στάθηκε άτυχος στο σουτ που πραγματοποίησε! Εξάλλου, ένα λεπτό αργότερα ο Καστιγιέχο είδε μπροστά του το τέρμα, αλλά όχι και τα δίχτυα, αφού η προβολή πέρασε άουτ!!! Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ασένχο, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. 

Κλείσιμο
Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47' ο Μπέιλ έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Η απάντηση της Βιγιαρεάλ άμεση και στο 51' ήρθε το γκολ! Κακό διώξιμο του Μαρσέλο και ο Τριγκέρος με ιδανικό τελείωμα σκόραρε το 4ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Εξι λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο χτύπημα, ο Μακαμπού εκμεταλλεύθηκε το κακό αμυντικό στήσιμο των φιλοξενούμενων και με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0. Ηταν το 28ο γκολ που δέχθηκε ο Νάβας σε 24 ματς, όταν πέρσι σε όλη τη σεζόν (45 ματς σε ολες τις διοργανώσεις) είχε δεχθεί 31!

Ο Ζιντάν πέρασε στο ματς τον Ισκο και η Ρεάλ πήρε τα πάνω της! Στο 61' ο Κριστιάνο έστειλε μήνυμα, όταν το σουτ βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 64' η Βασίλισσα μείωσε με κεφαλιά του Μπέιλ. Ετσι, η ομάδα του ισοφάρισε το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα στη La Liga, καθώς σκόραρε σε 44 διαδοχικά ματς. 

Στο 71' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν από το σουτ του Κρόος η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σοριάνο, σε μια αμφισβητούμενη φάση. Ο Κριστιάνο δεν αστόχησε κι έγινε ο πρώτος σκόρερ (57 γκολ)  από την άσπρη βούλα στη La Liga! Ο Μοράτα στη θέση του Μπενζεμά και στο 83' έδειξε την κλάση του, αφού με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-2. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο διεθνής Ισπανός φορ έχασε τεράστια ευκαιρία για το τέταρτο γκολ.  

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης