Επιστρέφει στη Μόσχα το Final 4, 14 χρόνια μετά!

Επιστρέφει στη Μόσχα το Final 4, 14 χρόνια μετά!

Η Ευρωλίγκα φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση το Final 4 του 2019 να διεξαχθεί στη Μόσχα

Επιστρέφει στη Μόσχα το Final 4, 14 χρόνια μετά!
Όπως αναφέρει η izvestia.ru η οριστική απόφαση πάρθηκε πριν από λίγες ημέρες κι η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σύντομα.

Το σχέδιο είναι η διοργάνωση να διεξαχθεί στη νέα υπερσύγχρονη VTB Arena, η οποία χτίζεται στη Μόσχα εκεί όπου βρισκόταν το παλιό Dynamo Stadium.

Κλείσιμο
Η VTB άλλωστε είναι ένας εκ των χορηγών της κορυφαίας διοργάνωσης και μέσα στη συμφωνία υπήρχε κι η προϋπόθεση να φιλοξενηθεί το Final 4 της διοργάνωσης στο νέο γήπεδο.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο η τελική φάση της Ευρωλίγκας, λοιπόν, θα επιστρέψει στη Μόσχα μετά από 14 χρόνια! Η τελευταία φορά που έγινε το Final 4 στη Ρωσία ήταν το 2005 στην Olimpiisky Arena, με τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού.

Οι “πράσινοι” είχαν ηττηθεί στον ημιτελικό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία κατέκτησε και το τρόπαιο επικρατώντας της Ταού στον τελικό, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναδεικνύεται MVP.

Η διοργάνωση δεν είχε φέρει… γούρι στην ΤΣΣΚΑ, η οποία έχασε και στον μικρό τελικό από την ελληνική ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι φέτος το Final 4 θα γίνει στην Πόλη με τις γνωστές αντιδράσεις που υπάρχει, ενώ του χρόνου θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι, πριν πάρει σειρά, όπως όλα δείχνουν, η Μόσχα.


Πηγή: eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης