Η μισή Premier στα πόδια του Μιλιβόγεβιτς, φαβορί η Χαλ του Μάρκο Σίλβα!

Η μισή Premier στα πόδια του Μιλιβόγεβιτς, φαβορί η Χαλ του Μάρκο Σίλβα!

Δημοσίευμα του ESPN αναφέρει πως έξι ομάδες της Premier ενδιαφέρονται για τον Μιλιβόγεβιτς, με τη Daily Mail να τονίζει πως η Χαλ του Μάρκο Σίλβα έχει το προβάδισμα, ετοιμάζοντας πρόταση-μαμούθ

Η μισή Premier στα πόδια του Μιλιβόγεβιτς, φαβορί η Χαλ του Μάρκο Σίλβα!
Νέος… καταιγισμός δημοσιευμάτων στο εξωτερικό για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του διεθνούς Σέρβου χαφ με τον Ολυμπιακό -και- τη φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον, όχι μιας και δύο, αλλά… έξι ομάδων της Premier League για την απόκτηση του 25χρονου! 

Κλείσιμο
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του ESPN, που επικαλείται πηγές κοντά στους «ερυθρόλευκους» και στο οποίο γίνεται εκτενές αφιέρωμα στον «Μίλι» και στα πεπραγμένα του τη φετινή σεζόν, τον ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών επιθυμούν διακαώς: Σαουθάμπτον, Γουότφορντ, Σάντερλαντ, Γουέστ Χαμ, ενώ στο… κόλπο διατηρείται η Λέστερ, πρόταση της οποίας, θυμίζουμε, έχουν απορρίψει ήδη οι πρωταθλητές Ελλάδας και φυσικά, η Χαλ του Μάρκο Σίλβα! 

Ο τελευταίος, μάλιστα, όπως αναφέρει άλλο δημοσίευμα, που κυκλοφόρησε, περίπου, την ίδια ώρα, αλλά από... Αγγλία μεριά και συγκεκριμένα, της Daily Mail, φαίνεται να έχει το προβάδισμα! Όπως και στην περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, δηλαδή, ο Πορτογάλος τεχνικός -φέρεται να- προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κοινή τους θητεία στο λιμάνι, ώστε να φέρει έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή στις «τίγρεις», που «μάχονται» για τη σωτηρία τους. Tονίζεται, μάλιστα, πως η διοίκηση της Χαλ ετοιμάζεται να… ξηλωθεί, δαπανώντας κοντά στα 15 εκατομμύρια, προκειμένου ο Μιλιβόγεβιτς να μετακομίσει στη βορειοανατολική Αγγλία! 

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως φαίνεται δύσκολο να έχουμε εξελίξεις στο εν λόγω θέμα τώρα, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πιο πιθανό είναι να γίνει κάτι το καλοκαίρι, όπου αναμένεται να έρθουν ακόμη πιο ελκυστικές προτάσεις στον Ολυμπιακό για τον Σέρβο. Ουδείς, ωστόσο, μπορεί να αποκλείσει τίποτα…

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης