Βίντεο: Σε κρίση η Ατλέτικο, βαριά ήττα 3-0 από την Βιγιαρεάλ

Βίντεο: Σε κρίση η Ατλέτικο, βαριά ήττα 3-0 από την Βιγιαρεάλ

Mε μόλις 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές έχουν πέσει στην 6η θέση

Βίντεο: Σε κρίση η Ατλέτικο, βαριά ήττα 3-0 από την Βιγιαρεάλ
Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της Ατλέτικο, έφτασε στη νίκη με 3-0 και ξεπέρασε τους ροχιμπλάνκος στη βαθμολογία. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν είναι εδώ και καιρό σε καλή κατάσταση και με μόλις 2 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές έχουν πέσει στην 6η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 13’ ο Σάβιτς έσωσε στη γραμμή την Ατλέτικο μετά την προσπάθεια του Ντος Σάντος. Οι Μαδριλένοι ισορρόπησαν μετά το 15’, είχαν δοκάρι στο 19’ με τον Κόκε, όμως εκείνη ήταν και η καλύτερη ευκαιρία τους στο ματς. Στο 28’ έπειτα από λάθος του Τιάγκο, ο Τριγκέρος έκανε το 1-0 με διαγώνιο σουτ, ενώ στο 38’ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Ομπλάκ ο Ντος Σάντος με δεύτερη προσπάθεια από κοντά έκανε το 2-0!

Κλείσιμο
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ατλέτικο δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο του 2016, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Σιμεόνε έχασε και τον Ομπλάκ με τραυματισμό... Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην επανάληψη, οι ροχιμπλάνκος δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν και στις καθυστερήσεις ήρθε και το 3-0 με τον Σοριάνο!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης