Παναθηναϊκός-Θέλτα: Εκτός αποστολής ο Μπεργκ

Παναθηναϊκός-Θέλτα: Εκτός αποστολής ο Μπεργκ

Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που γκρινιάζουν για την πιθανότητα η ομάδα τους να συμπληρώσει ακόμη έναν χρόνο χωρίς νίκη σε ευρωπαϊκούς ομίλους - Οι πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός-Θέλτα: Εκτός αποστολής ο Μπεργκ
Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει απόψε κόντρα στην Θέλτα την παρουσία του στους ομίλους του Europa League σε μία αναμέτρηση όπου είναι βαθμολογικά αδιάφορος αλλά μόνο βαθμολογικά! Μία νίκη εξάλλου βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία ενώ και για το πρεστίζ του συλλόγου ένα «τρίποντο» θα ήταν... βάλσαμο μετά τις τελευταίες αποτυχίες. Εξάλλου δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που γκρινιάζουν για την πιθανότητα η ομάδα τους να συμπληρώσει ακόμη έναν χρόνο χωρίς νίκη σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Οι «πράσινοι» έκαναν την Τετάρτη την τελευταία τους προπόνηση στο Κορωπί και ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Μάρκους Μπεργκ, ώστε ο Σουηδός να πάρει ανάσες και να είναι πανέτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Έλλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς από εκείνους που δεν λογίζονται ως «βασικοί» για να τους τσεκάρει ενώ κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Στιλ. Ως γνωστόν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν είναι δηλωμένος στην λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Κλείσιμο
Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησε ο Σάμπα ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 22μελη αποστολή που αποτελείται από τους Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μίγγος, Χατζηγιοβάννης, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι.

Για τη Θέλτα εκτίει ποινή ο Ιάγκο Άσπας, ενώ στο όριο καρτών βρίσκεται ο Ραντόγια, που συγχρόνως ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη ώρα. Ανέτοιμοι -αν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή- ο Πλάνας και ο Μποβί, γυρίζουν σε σχέση με το πρωτάθλημα οι Σέρχιο Άλβαρεθ και Ούγκο Μάγιο. 

Στο τελευταίο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σταντάρ Λιέγης την… πάτησε, αφού κρατούσε τη νίκη-πρόκριση μέχρι το 81’, αλλά ισοφαρίστηκε σε εκείνο το σημείο για το τελικό 1-1. Τώρα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σταντάρ για να προκριθεί, ενώ αποκλείεται σε περίπτωση που φέρουν ισοπαλία και οι δύο ομάδες. Σε περίπτωση νίκης ή ήττας και των δύο, τότε τα πάντα θα κριθούν στην τελική διαφορά τερμάτων.

Πιθανές ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Στιλ – Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ – Ζέκα, Λουντ – Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο - Ιμπάρμπο

Θέλτα (4-2-3-1): Σέρχιο Άλβαρεθ – Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Γιόνι – Βας, Μαρσέλο Ντίας (Ραντόγια) – Ορεγιάνα, Πάμπλο Ερνάντες, Μπονγκοντά – Ρόσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης