Ολυμπιακός: «Ανοίγει» το ρόστερ ο Μπέντο

Ολυμπιακός: «Ανοίγει» το ρόστερ ο Μπέντο

Τις πρώτες δοκιμές εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έκανε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος σκέφτεται να ξεκινήσει τους Σιόβα, Μανθάτη και Ρέτσο

Ολυμπιακός: «Ανοίγει» το ρόστερ ο Μπέντο
Τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καταστρώνει ο Πάουλο Μπέντο. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε για πρώτη φορά δοκιμές για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, ξέροντας πολύ καλά πως οι διεθνείς θα επιστρέψουν σήμερα στη διάθεσή του μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα με τις εθνικές τους ομάδες. 

Κλείσιμο
Για αυτό τον λόγο ο 47χρονος προπονητής προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα ή να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους άλλους, ώστε να τους υπολογίζει στη συνέχεια των υποχρεώσεων των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή προπόνηση ο Μπέντο έβαλε τον Σιόβα δίπλα στον Μποτία, τον Ρέτσο ως αριστερό μπακ (δεδομένου του τραυματισμού του Ντε Λα Μπέγια) και τον Μανθάτη ως δεξί εξτρέμ (αφού σήμερα θα επιστρέψει στου Ρέντη ο Ελιουνούσι). 

Από εκεί και πέρα, ο Καμπιάσο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και χθες δεν μπήκε στην προπόνηση, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και ίσως σήμερα να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. 

Ο Φορτούνης, τώρα, αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενος (σοβαρότερο) τραυματισμό του διεθνούς άσου, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την Αστάνα στο Καζακστάν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης