Προκριματικά Μουντιάλ: Λατινική και Κεντρική Αμερική υπόσχονται σούπερ αποδόσεις

Προκριματικά Μουντιάλ: Λατινική και Κεντρική Αμερική υπόσχονται σούπερ αποδόσεις

Τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Λατινική και Κεντρική Αμερική είναι στο φόρτε τους και με μια καλή ανάγνωση των αγώνων, μπορούμε ν’ αποκομίσουμε κέρδη. Οι ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ από την άλλη πλευρά, καταπιάνονται με τα ευρωπαϊκά ματς και ρισκάρουν για κάτι περισσότερο

Προκριματικά Μουντιάλ: Λατινική και Κεντρική Αμερική υπόσχονται σούπερ αποδόσεις

Μερικά χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τους αγώνες της Νότιας Αμερικής: Σε 35  ματς που έχουν γίνει μέχρι τώρα, ο άσσος εμφανίστηκε 18 φορές, το Χ επτά και δέκα φορές το διπλό.  Είχαμε, επίσης, 18 άσσους στο ημίχρονο, δέκα ισοπαλίες και επτά διπλά. Τα under έχουν ποσοστό 45.71% και τα over 54.9%. Όσο αφορά στις εμφανίσεις των σημείων για ημίχρονο – τελικό, τα μέχρι τώρα ματς μας δίνουν άσσο ημίχρονο – άσσο τελικό σε ποσοστό 40% και ακολουθεί με 17.4% το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό. Τα περισσότερα γκολ μπαίνουν στο διάστημα 76-90 (22%) και ακολουθεί το διάστημα 31-45 (20%). Για τα ακριβή σκορ, προηγείται το 2-0 με ποσοστό 17.14% και ακολουθούν το 1-0, το 2-1 και το 3-0 με ίδιο ποσοστό 8.57%.

Βενεζουέλα – Αργεντινή: Την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στο επετειακό Κόπα Αμέρικα που έγινε στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο, όπου η Αργεντινή διέλυσε 4-1 τη Βενεζουέλα. Από τότε η Βενεζουέλα έπαιξε ένα ματς, την περασμένη Πέμπτη για τα προκριματικά του Μουντιάλ και γνώρισε φυσιολογική ήττα 2-0 εκτός έδρας από την Κολομβία, όπου μάλιστα της αποβλήθηκαν και δυο αμυντικοί, Φλέτσερ και Άνχελ. Μετά από 7 αγώνες στα προκριματικά είναι στην τελευταία θέση με έναν μόλις βαθμό. Η Αργεντινή, στην επάνοδο του Μέσι - είχε δηλώσει ότι σταματάει - μετά την αποτυχία της να σηκώσει το Κόπα Αμέρικα (έχασε στα πέναλτι από τη Χιλή στον τελικό), νίκησε 1-0 εντός έδρας την Ουρουγουάη. Το γκολ πέτυχε ο Μέσι, ενώ σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο οι Αργεντινοί έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντιμπάλα. Οι Αργεντινοί στα τελευταία εννέα ματς έχουν δεχθεί μόλις δυο γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 2.40 και να μην σκοράρει η Βενεζουέλα στο 2.00.

Ουρουγουάη – Παραγουάη: Μεγάλο ματς. Η Ουρουγουάη σε ένα χρόνο και κάτι έδωσε 14 ματς κι έφερε μόλις μία ισοπαλία! Η, χάνει ή κερδίζει.  Στο Κόπα Αμέρικα του Ιουνίου ήταν τραγική κι έχασε 3-1 από το Μεξικό και 1-0 από τη Βενεζουέλα! Την περασμένη Πέμπτη δοκίμασε τουλάχιστον να μη χάσει εκτός έδρας από την Αργεντινή, αλλά δεν τα κατάφερε. Δέχτηκε το γκολ από το Μέσι (βρήκε η μπάλα σε πόδι κι άλλαξε πορεία) και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, έστω κι αν οι Αργεντινοί έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολή του Ντιμπάλα της Γιουβέντους. Δεν τα πάει καλά τελευταία, υποχώρησε, μάλιστα, στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η Παραγουάη έκανε την σούπερ – σούπερ έκπληξη την περασμένη Πέμπτη, όταν νίκησε 2-1 τη Χιλή στο Ασουνσιόν και μπήκε στο κόλπο γι απ’ ευθείας πρόκριση, καθότι ισοβαθμεί με τη Βραζιλία. Έσπασε κι ένα αρνητικό ρεκόρ έξι αγώνων δίχως νίκη. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop στο 1.50 και το 0-1 γκολ στο 3.05

Χιλή – Βολιβία: Ανέλπιστη ήττα για τη Χιλή, που έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Παραγουάη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στους 10 μόλις βαθμούς και να θέλει πάση θυσία νίκη εις βάρος της Βολιβίας και μάλιστα, με μεγάλο σκορ, για να μην απομακρυνθεί από το γκρουπ των πέντε (4+1 μπαράζ) που προκρίνονται. Κάπου θα ξεμπουκώσουν οι Χιλιάνοι, που παίζουν χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό Μέντελ. Η Βολιβία δεν μπορεί ν’ απειλήσει την Χιλή μέσα στο Σαντιάγο. Θα χάσει, έστω κι αν προέρχεται από καλή εμφάνιση εντός έδρας, που συνοδεύτηκε με νίκη 2-0 επί του Περού. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο - άσο τελικό της betshop στο 1.55, στα 2-3 γκολ που προσφέρονται στο 2.30 και να μην βάλει γκολ η Βολιβία στο 1.70.

Βραζιλία – Κολομβία: Είναι μεγάλο ματς. Η Βραζιλία είναι στην 5η θέση με 12 βαθμούς και η Κολομβία στην 3η θέση με 13. Η Βραζιλία διέρχεται κρίση από το Μουντιάλ ’14 και δώθε. Μη μας ξεγελάει το 3-0 επί του Εκουαδόρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα λόγω αποβολής του Παρέδες στο 67’ και πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε το πρώτο γκολ ο Νεϊμάρ με πέναλτι. Η Κολομβία, έχει να φέρει ισοπαλία από τις 13 Νοεμβρίου του 2015! Τα δε, πέντε τελευταία της παιχνίδια είναι στο under. Έχει έναν βαθμό περισσότερο από τη Βραζιλία και η ισοπαλία τη βολεύει. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.85. 

Περού – Εκουαδόρ: Το Περού την περασμένη Πέμπτη έπαιξε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να ελπίζει στο θαύμα στο εκτός έδρας ματς με τη Βολιβία. Έχασε καθαρά 2-0 και τέλος. Με τέσσερις βαθμούς δεν μπορεί να ελπίζει ούτε σε θαύμα. Το Εκουαδόρ, από τη μεριά του, μετά την ήττα 0-3 από τη Βραζιλία την περασμένη Πέμπτη, πρέπει πάση θυσία να κυνηγήσει τη νίκη. Μπορεί να νικήσει. Έπαιξε πολύ καλά με τη Βραζιλία αλλά δέχτηκε τρία γκολ όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο χορτάρι στο 67’, λόγω αποβολής του Παρέδες. Είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, όσους έχει η Ουρουγουάη με την Κολομβία. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop στο 3.20 και το under στο 1.65.

Μεξικό – Ονδούρα: Αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Στον ίδιο όμιλο είναι και ο Καναδάς με το Ελ Σαλβαδόρ. Στην βαθμολογία (προκρίνονται δυο στον τελικό όμιλο των προκριματικών) το Μεξικό έχει 15 βαθμούς, η Ονδούρα 7, ο Καναδάς 4 και το Σαλβαδόρ 2. Οπότε το Μεξικό θέλει το ματς για λόγους γοήτρου και κυρίως για να ξεχάσει εκείνο το 7-0 από τη Χιλή στο επετειακό Κόπα Αμέρικα του Ιουνίου. Η Ονδούρα είναι μετρίων δυνατοτήτων. Η λογική λέει να παίξουμε άσο ημίχρονο – άσο τελικό, τον οποίο η betshop προσφέρει στο 2.10. Τα 2-3 γκολ στο 2.00, επίσης μας φωνάζει να το ποντάρουμε.

Κόστα Ρίκα – Παναμάς: Επίσης παιχνίδι προκριματικών Μουντιάλ. Στον ίδιο όμιλο είναι και η Τζαμάικα με την Αϊτή. Στη βαθμολογία έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, η Κόστα Ρίκα έχει 13 βαθμούς και ο Παναμάς 12. Για το γόητρο θα παίξουν οι δυο αντίπαλοι αφού θα προκριθούν και οι δυο στον τελικό όμιλο των προκριματικών. Η Κόστα Ρίκα πήρε μέρος στο επετειακό Κόπα Αμέρικα (έγινε εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ) και έφερε 0-0 με την Παραγουάη, έχασε 4-0 από τις ΗΠΑ και νίκησε 3-2 την Κολομβία!  Ο Παναμάς επίσης πήρε μέρος κι έχασε φυσιολογικά 5-0 από την Αργεντινή, 4-2 από τη Χιλή και νίκησε 2-1 τη Βολιβία. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.70 και το goal-goal στο 2.25.

Νήσοι Φερόες – Ουγγαρία: Ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ,  - επίσης πρεμιέρα - όπως σε όλη την Ευρώπη. Οι δυο χώρες ήταν αντίπαλες και στα προκριματικά του euro 2016. Στο πρώτο ματς στα νησιά η Ουγγαρία νίκησε 1-0 και στο δεύτερο ματς στη Βουδαπέστη 2-1. Είναι σαφώς ανώτερο μέγεθος από τα Φερόες. Η Ουγγαρία έπαιξε τελικά στα τελικά της Γαλλίας. Η λογική να παίξουμε το Χ ημίχρονο - διπλό τελικό της betshop που προσφέρεται στο 3.90 και να σκοράρουν ένα γκολ τα Φερόες που δίνεται στο 2.65. 

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Βοσνία – Ερζεγοβίνη – Εσθονία: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 1.80 είναι «θείο δώρο». Επίσης θα το ρίσκαρα για ένα σκορ 4-0 που προσφέρεται στο 12.50.
Βουλγαρία – Λουξεμβούργο: Το Χ ημίχρονο – άσος τελικό προσφέρεται στο 3.45. Και το 2.10 να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ανδόρα – Λετονία: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό στο 2.05 είναι ευκαιρία. Θα ρίσκαρα σκορ 0-2 που δίνεται στο 5.50


Βαθμολογία (7 αγ.)
Χώρα Ν Ι Η ΓΚΟΛ Β
Αργεντινή 4 2 1 7:4 14
Ουρουγουάη 4 1 2 12:5 13
Κολομβία 4 1 2 11:8 13
Εκουαδόρ 4 1 2 12:10 13
Βραζιλία 3 3 1 14:8 12
Παραγουάη 3 3 1 9:7 12
Χιλή 3 1 3 13:12 10
Βολιβία 2 0 5 9:13 6
Περού 1 1 5 6:14 4
Βενεζουέλα 0 1 6 7:19 1

• Προκρίνονται απ’ ευθείας τέσσερις ομάδες και η 5η της βαθμολογίας παίζει μπαράζ με ομάδα από την Ασία




Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης