Περιμένει Νιλμάρ, κοιτά Λοβ και αλλού ο Ολυμπιακός

Περιμένει Νιλμάρ, κοιτά Λοβ και αλλού ο Ολυμπιακός

Υπομονή και αναμονή από τον Ολυμπιακό για να βρει άκρη ο Νιλμάρ με την Αλ Νασρ, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ήδη κι άλλες περιπτώσεις για να είναι έτοιμοι, όπως του Βάγκνερ Λοβ

Περιμένει Νιλμάρ, κοιτά Λοβ και αλλού ο Ολυμπιακός
Στασιμότητα στην υπόθεση απόκτησης του Νιλμάρ από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν έχει καταφέρει να βρει άκρη με τους Άραβες για να πάρει την ελευθέρας του, καθώς του οφείλονται περίπου 1,2 εκατ. ευρώ. Ο 32χρονος άσος δείχνει διάθεση να μην εισπράξει ολόκληρο το ποσό των δεδουλευμένων, ωστόσο δεν προτίθεται να παραιτηθεί τελείως από τις απαιτήσεις του, τη στιγμή που ήδη έχει συμφωνήσει να «ρίξει» το κασέ του για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τον Νιλμάρ για διετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και περιμένουν τη λύση. Είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη και ελπίζουν να βρεθεί άκρη, αλλά προφανώς δεν θα περιμένουν για πάντα. 

Κλείσιμο
Μάλιστα επειδή η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και τα περιθώρια δεν είναι μεγάλα, οι Πειραιώτες κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, όπως του Βάγκνερ Λοβ που δεν υπολογίζεται από τη Μονακό, αλλά σε πρώτη φάση είχε παρουσιάσει πολύ υψηλές απαιτήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης