Ολυμπιακοί Αγώνες: Λιποθύμησε δημοσιογράφος στο μπιτς βόλεϊ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Λιποθύμησε δημοσιογράφος στο μπιτς βόλεϊ

Η θέα της Κόπα Καμπάνα από την εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ είναι μοναδική – Τα δημοσιογραφικά θεωρεία όμως είναι απροστάτευτα και συνεργάτης του BBC το αντιλήφθηκε με τον πιο άσχημο τρόπο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Λιποθύμησε δημοσιογράφος στο μπιτς βόλεϊ
Η εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ θεωρείται η κορυφαία των Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Βραζιλιάνοι επέλεξαν να φτιάξουν τα γήπεδο στην παραλία της Κόπα Καμπάνα προσφέροντας μοναδική θέα στους φιλάθλους, αλλά όπως φαίνεται και σ’ αυτή την εγκατάσταση δεν είναι όλα τέλεια.

Στην σημερινή πρώτη ημέρα των αγώνων στο μεσημεριανό πρόγραμμα η θερμοκρασία έδειχνε 28 βαθμούς, αλλά ψηλά στις κερκίδες, εκεί όπου τοποθετήθηκαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, το θερμόμετρο έδειχνε 31 βαθμούς.

Κλείσιμο
Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι διοργανωτές δεν είχαν προβλέψει να υπάρχει κάποιου είδους προστασία για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι ήταν εκτεθειμένοι στον ήλιο προκάλεσε τη λιποθυμία του Βρετανού δημοσιογράφου Στέφανο Κρόσμαν.

Ο συνεργάτης του BBC αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε για να επέμβουν αμέσως τα συνεργεία πρώτων βοηθειών που τον μετέφεραν στο ιατρείο της εγκατάστασης.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο πάντως προκάλεσε τον… εκνευρισμό των υπολοίπων δημοσιογράφων οι οποίοι σε αρκετά έντονο ύφος ζήτησαν να βρεθεί μια λύση για το θέμα του ήλιου…

Η στιγμή που προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο Βρετανό δημοσιογράφο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης