Καρεμπέ: «Θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσει ο Ολυμπιακός»

Καρεμπέ: «Θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσει ο Ολυμπιακός»

Ο Γάλλος μιλώντας σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους χαρακτήρισε φυσιολογική την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το πρώτο παιχνίδι και παραδέχθηκε ότι θα είναι αποτυχία όλων ο πιθανός αποκλεισμός

Καρεμπέ: «Θα είναι αποτυχία εάν δεν περάσει ο Ολυμπιακός»
Ο Κριστιάν Καρεμπέ πάντα αποτελεί πόλο έλξης και η παρουσία του με την αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Χάποελ ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους να του ζητήσουν τη γνώμη του για τον αγώνα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και στέλεχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έδωσε δίκιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε μετά το πρώτο παιχνίδι ενώ χαρακτήρισε αποτυχία πιθανό αποκλεισμό των ερυθρόλευκων.

Κλείσιμο
«Είναι φυσιολογικό να έχει μία τέτοια αντίδραση ο πρόεδρος. Όλοι παίρνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Πρέπει να ξέρουμε τι να κάνουμε για να περάσουμε στο δεύτερο παιχνίδι και να σεβαστούμε την επένδυση του προέδρου. Είναι νορμάλ να έχει μία τέτοια αντίδραση. Ήταν ένα μήνυμα από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε». 
 
Για την πιθανότητα αποκλεισμού ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα είναι αποτυχία του κόουτς. Θα είναι μία αποτυχία για όλους. Η Χάποελ είχε παίξει πολλά ματς στη σεζόν, για εμάς ήταν το πρώτο. Αν αποτύχουμε πρέπει να σκεφτούμε τα μαθήματα που θα μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα. 
Τι κάναμε λάθος. Θα είναι μεγάλο μάθημα. Ναι, φυσικά θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθούμε. Οι Ισραηλινοί σίγουρα είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Έδειξαν ότι μπορούν να μας δυσκολέψουν. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για να κάνουμε την διαφορά. Είναι πρωταθλητές στην χώρα τους και τους σεβόμαστε».
Πηγή:www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης