Γουακάσο: Έρχομαι στον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά

Γουακάσο: Έρχομαι στον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά

Καμία ανησυχία δεν πρέπει να υπάρχει στον Παναθηναϊκό στο θέμα του Γουακάσο, αφού ο παίκτης μίλησε με τον Στραματσόνι και τον ενημέρωσε ότι έρχεται Ελλάδα για το «τριφύλλι»

Γουακάσο: Έρχομαι στον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά
Τον Μπουμπάρακ Γουακάσο εξακολουθούν να περιμένουν στον Παναθηναϊκό, αλλά η άφιξη του παίκτη καθυστερεί και πάει από αναβολή σε αναβολή. 

Ωστόσο, στο «τριφύλλι» δεν προβληματίζονται, παρά την αρχική ανησυχία του Αντρέα Στραματσόνι, εξαιτίας των συνεχόμενων αναβολών της άφιξης από μέρα σε μέρα. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γουακάσο, με τον παίκτη να τον διαβεβαιώνει για τον ερχομό του στην Ελλάδα, ενημερώνοντας ότι έχει ένα πρόβλημα με το διαβατήριο. 

«Κόουτς, έχω ένα πρόβλημα με το διαβατήριο, θα το λύσω και θα έρθω. Όλα είναι καλά, μην ανησυχείς» φαίνεται να είπε ο Γκανέζος στον Ιταλό τεχνικό. 

Πάντως, αν δεν έρθει στην Ελλάδα ως την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλη λύση, με τον «Στράμα» να εξετάζει ήδη κάποιες εναλλακτικές. 

Πάντως, ο Γουακάσο, εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με τριφύλλι, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι στη Γκάνα και παρουσιάζεται στην «Πράσινη». 

«Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε μαζί μου και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Τον γνωρίζω από τη θητεία του στην Ίντερ και την Ουντινέζε. Εκεί είχε παίκτη τον Σούλεϊ Μουντάρι που είναι αδερφικός μου φίλος. Μου είπε τα καλύτερα για την συνεργασία του με τον Στραματσόνι και όσα μου είπε ο ίδιος ο προπονητής στην επικοινωνία μας με έπεισαν να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού για να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει» είπε μεταξύ άλλων ο Γουακάσο. 

Παράλληλα πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής μου έδειξε πόσο με θέλει στην ομάδα και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Θα πάω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης