Νέος κίνδυνος αποπομπής του Ινφαντίνο από την FIFA

Νέος κίνδυνος αποπομπής του Ινφαντίνο από την FIFA

Τα σκάνδαλα τελειωμό δεν έχουν στην Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου – Ο Τζιάνι Ινφαντίνο κατηγορείται για «εξαφάνιση» ηχογραφημένων συνομιλιών που τον ενέπλεκαν σε περίεργες επαφές

Νέος κίνδυνος αποπομπής του Ινφαντίνο από την FIFA
Έχουν περάσει 100 ημέρες από τη στιγμή που ο Τζιάνι Ινφαντίνο εκλέχθηκε πρόεδρος της FIFA, αλλά ο Ιταλό - Ελβετός δικηγόρος βρίσκεται μπροστά σε μία νέα κρίση.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τιμ Ρον στην κυριακάτικη έκδοση της Γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» θα υπάρχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς ο Ινφαντίνο έχει διαγράψει (ή έχει δώσει εντολή να διαγραφούν) ηχογραφημένα αρχεία από συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου της FIFA κατά τη διάρκεια των οποίων ο Ινφαντίνο αναφέρεται σε υπογραφές συμβολαίων για τηλεοπτικά δικαιώματα διοργανώσεων.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο όλα αυτά επιβεβαιώνονται από τα e-mails του Ινφαντίνο, τα οποία άγνωστο πως έφτασαν στα χέρια του Ρον, ενώ ανάλογες πληροφορίες μετέδωσε και το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox Sports.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 15 ημέρες οδηγήθηκε σε παραίτηση ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της FIFA Ντομένικο Σκάλα, ο οποίος κατηγόρησε τον Ινφαντίνο για προσπάθεια ελέγχου των ανεξάρτητων επιτροπών, αλλά τώρα θεωρείται σίγουρο ότι με την υπόθεση θα ασχοληθεί η επιτροπή δεοντολογίας της διεθνούς Ομοσπονδίας.

Ο Ινφαντίνο κινδυνεύει με προσωρινή απαγόρευση ενασχόλησης για τρεις μήνες κι από κει και πέρα με μόνιμο αποκλεισμό, ενώ αργά το βράδυ η FIFA επιβεβαίωσε ότι όντως έχει διαγραφεί μια ηχογραφημένη συνομιλία, ωστόσο πρόκειται για αντίγραφο και όχι το πρωτότυπο της ηχογράφης».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης