Μυθική συμφωνία του Λεμπρόν Τζέιμς με την Nike!

Μυθική συμφωνία του Λεμπρόν Τζέιμς με την Nike!

Ο ατζέντης του άσου του Καβαλίερς αποκάλυψε ότι το νέο του συμβόλαιο θα του αποφέρει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μυθική συμφωνία του Λεμπρόν Τζέιμς με την Nike!
Ο Λεμπρόν Τζέιμς διεκδικεί αυτή την εποχή την πρόκριση των Κλίβελαντ Καβαλίερς στους τελικούς του NBA αλλά ακόμη κι αν δεν καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του ψηλά, δε νομίζουμε ότι θα στεναχωρηθεί ιδιαίτερα.

Κι αυτό γιατί αν ισχύουν όσα ανέφερε ο συνεργάτης του Μάβερικ Κάρτερ, η νέα συμφωνία του ΛεΜπρον με την NIKE θα τον μετατρέψει από 'Βασιλιά' σε... Μίδα!

Κλείσιμο
Από το Δεκέμβριο του 2015 ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει υπογράψει συμβόλαιο για να συνεργάζεται με τη Nike για την υπόλοιπη ζωή του και είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες για το ύψος της αμοιβής του. 

«Πόσα χρήματα θα πάρει ο Λεμπρόν;», ρωτήθηκε ο Μάβερικ Κάρτερ στη συνέντευξή του στο GQ. «Δεν μπορώ να πω», απάντησε ο συνεργάτης του ΛεΜπρόν. 

«Ο Κάνιε Γουέστ είπε πως είναι 1 δισεκατομμύριο δολάρια», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και όπως γράφει στο περιοδικό ο εκπρόσωπος του Λεμπρόν χαμογέλασε και με τον δείκτη του έδειξε προς τα πάνω! Δηλαδή το ποσό είναι πάνω από 1 δισεκατομμύρια δολάρια! 

«Είναι μια φανταστική συμφωνία. Η Nike νιώθει υπέροχα γι’ αυτή. Πρόκειται για το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της», τόνισε ο Μάβερικ Κάρτερ.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης