Επιμένει ο Κοντονής, στον αέρα παραμένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Επιμένει ο Κοντονής, στον αέρα παραμένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Υφυπουργός Αθληισμού επιμένει στην αλλαγή των διαιτητών ή στην παρουσία ξένων ρέφερι για να συναινέσει στη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ την ίδια ώρα η  ΑΕΚ δεν δέχεται αλλαγή ημερομηνιών των πλέι οφ

Επιμένει ο Κοντονής, στον αέρα παραμένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας
Παραμένει το αδιέξοδο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να στέλνει νέα επιστολή στην ΕΠΟ εμμένοντα στη θέση ότι για να συναινέσει στη διεξαγωγή του αγώνα θα πρέπει να τηρηθούν τα αρχικά συμφωνηθέντα με την ΕΠΟ. 

Ποια είναι αυτά (σύμφωνα πάντα με το Υπουργείο); Να χρησιμοποιηθεί δηλαδή η ομάδα βοηθών του Σιδηρόπουλου και όχι το τιμ Τουμπακάρη. Σε αντίθετη περίπτωση ο υφυπουργός ζητά να προχωρήσει αυτό που είχε συζητηθεί στην πρώτη συνάντηση. Να οριστούν δηλαδή ξένοι διαιτητές. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο υφυπουργός στην επιστολή του επιτίθεται στη διοίκηση της ΕΠΟ κατηγορώντας την για αναξιοπιστία και για την πρόκληση της αντιπαράθεσης μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού η οποία σύμφωνα με τον Κοντονή θα μπορούσε να οδηγήσει την πρόκληση βίας. 

Η επιστολή Κοντονή έχει ήδη μεταφερθεί στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος βρίσκεται στο Μεξικό για την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΦΙΦΑ, η οποία και θα ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ όλων των εμπλεκομένων συνεχίζονται καθώς υπάρχει και το σοβαρό ζήτημα με τις ημερομηνίες των πλέι οφ.

Στην σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι στην Σούπερ Λίγκα η ΑΕΚ δεν δέχθηκε την τροποποίηση του προγράμματος (να παίξει Σάββατο με τον Πανιώνιο) και η όλη συζήτηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο με την Λίγκα να έχει την πίεση και της NOVA που δεν θέλει επ ουδενί να αλλάξουν οι ημερομηνίες των πλέι οφ. απειλώντας με προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης