Δια χειρός Ουίλιαμς πήρε το ντέρμπι (78-71) με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Δια χειρός Ουίλιαμς πήρε το ντέρμπι (78-71) με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς ανέλαβε δράση στις κρίσιμες στιγμές για τον Παναθηναϊκό και δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πανηγυρίσει ούτε αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ (78-71)

Δια χειρός Ουίλιαμς πήρε το ντέρμπι (78-71) με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός
Παίρνοντας ως δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα 'ναι σχεδόν σίγουρα δεύτερος κι η ΑΕΚ σίγουρα τέταρτη, το βαθμολογικό κίνητρο απουσίαζε. Παρόλα αυτά, οποιαδήποτε αναμέτρηση μεταξύ τους δεν παύει ν' αποτελεί ντέρμπι, επομένως το γόητρο φτάνει και περισσεύει. Περίπου 5.000 κόσμου σκέφτηκαν ακριβώς αυτό και βρέθηκαν στις εξέδρες του κοινού ΟΑΚΑ, το θέαμα δεν τους αποζημίωσε, αλλά τουλάχιστον το ενδιαφέρον ως προς την εξέλιξη έφτανε και περίσσευε.

Έτσι οι Κυπελλούχοι, μετά το 78-71, έμειναν μαθηματικά ζωντανοί για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αν και θα χρειαστούν ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από το Ρέθυμνο και να νικήσουν οι ίδιοι την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για να την πάρουν. 

Κλείσιμο
Εξαιρετική η «Ένωση», μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος έδειξε τη δυναμική της και φλέρταρε με μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας, αλλά για πολλοστή φορά έχασε στις λεπτομέρειες ένα ντέρμπι. Κορυφαίος ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, κομβικό το σημείο της αποχώρησης του Μαλίκ Χέρστον λίγο πριν το τέλος. 

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 41-32, 57-56, 78-71

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης