Βίντεο: Είχε… όρεξη η Πορτογαλία του Σάντος, 2-1 το Βέλγιο

Βίντεο: Είχε… όρεξη η Πορτογαλία του Σάντος, 2-1 το Βέλγιο

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, η… πεινασμένη για διάκριση στο ερχόμενο Euro της Γαλλίας, Πορτογαλία επικράτησε 2-1 του Βελγίου

Βίντεο: Είχε… όρεξη η Πορτογαλία του Σάντος, 2-1 το Βέλγιο
Ψάχνει εδώ και χρόνια τη διάκριση στις μεγάλες διοργανώσεις αλλά πάντα στο τέλος φεύγει με… σκυμμένο το κεφάλι. Η Πορτογαλία -περί ου ο λόγος- πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κυρίως στο πρώτο μέρος, επικράτησε 2-1 του Βελγίου και έδειξε πως στο Euro της Γαλλίας μάλλον δεν θα πάει για… τουρισμό. 

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 20’ με ωραίο πλασέ του Νάνι, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Αντρέ Γκόμες. Οι Βέλγοι δεν… ξύπνησαν με το τέρμα που δέχθηκαν. Αντιθέτως, σάστισαν! Και στο 40ο λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζοάο Μάριο έκανε το 2-0. 

Κλείσιμο
Το Βέλγιο προσπάθησε στην επανάληψη να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα και κατάφεραν να φθάσουν στη μείωση του σκορ με ένα «οικογενειακό» γκολ! Έπειτα από ωραία συνεργασία, ο Τζόρνταν Λουκάκου σέντρα και ο αδερφός του και σέντερ φορ της Έβερτον, Ρομέο Λουκάκου, με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. 


Εντός έδρας ήττα για… Κασάμι, νίκη για Ομάρ 

Βασικός αγωνίστηκε στην εντός έδρας φιλική ήττα της Ελβετίας από την Βοσνία με 2-0 ο χαφ του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος έπαιξε για 72 λεπτά, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του. 

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν στο 14’ ο Τζέκο έπειτα από ασίστ του Λούλιτς, ενώ ο Πιάνιτς με ένα καταπληκτικό φάουλ στο 57’ έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Ζόμερ, διαμορφώνοντας τα τελικό σκορ. 

Ένας άλλος «ερυθρόλευκος», ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που έπαιξε σε όλο το ματς, γεύτηκε τη χαρά της νίκης, αφού η Νορβηγία επικράτησε 2-0 της Φιλανδίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Μπεργκέτ και Γιόχανσεν.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης