Δύσκολη νίκη 86-84 του Παναθηναϊκού στην έδρα της Νταρουσάφακα

Δύσκολη νίκη 86-84 του Παναθηναϊκού στην έδρα της Νταρουσάφακα

Η αποκλεισμένη Νταρουσάφακα παραλίγο να του δώσει ένα καλό μάθημα, αλλά ο Παναθηναϊκός (84-86) έφυγε νικητής απ' την Κωνσταντινούπολη κι επιμένει για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας

Δύσκολη νίκη 86-84 του Παναθηναϊκού στην έδρα της Νταρουσάφακα
Μέχρι πρότινος ο Παναθηναϊκός είχε μετατρέψει σε κακή συνήθεια να σπαταλά ακόμη κι ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Τώρα το έκανε για μία περίοδο κι ευτυχώς, αφού πιθανή επανάληψη θα τον είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Έστω αγκομαχώντας, ανέτρεψε διαφορά 13 πόντων (35-22 στο 13') και χάριν στον... Σκότι Ουίλμπεκιν (άστοχο δίποντο στο 84-84 στα -6" και φάουλ στον Έλιοτ Ουίλιαμς στα -2" για τις νικητήριες ελεύθερες βολές) επιστρέφει απ' την Κωνσταντινούπολη (84-86 επί της Νταρουσάφακα στη Volkswagen Arena) με το 8-4 στον ε' όμιλο της Ευρωλίγκας.

Η θέση του στην κατάταξη παραμένει... εκτός πλεονεκτήματος έδρας, αφού υστερεί σε κάθε ισοβαθμία με τη δεύτερη Λοκομοτίβ Κουμπάν (8-4) και τον τέταρτο Ερυθρό Αστέρα (7-5), αλλά περιμένει να δει τι περισσότερο μπορεί να του προσφέρει η συνέχεια του ΤΟΡ 16. Το ελάχιστο είναι η μαθηματική εξασφάλιση της πρόκρισης σε πιθανή ήττα της Αναντολού Εφές απ' την Ουνικάχα (25/3, 21:45/novasports 2) λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα.

Κλείσιμο
Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης