Τσόρι: Κανείς δεν σκέφτεται τη διαφορά στη βαθμολογία

Τσόρι: Κανείς δεν σκέφτεται τη διαφορά στη βαθμολογία

Ο Τσόρι Ντομίνγκες επισημαίνει ότι κανείς στον Ολυμπιακό δεν λαμβάνει υπόψη τη διαφορά στη βαθμολογία με τον Παναθηναϊκό και εξηγεί τι θα παίξει ρόλο στο ματς.

Τσόρι: Κανείς δεν σκέφτεται τη διαφορά στη βαθμολογία
«Πιστεύω πως από τη δική μας, αλλά και από την άλλη πλευρά κανένας δεν θα μπει στο γήπεδο, σκεπτόμενος τους 22 βαθμούς διαφορά που έχουμε εμείς πλεονέκτημα», τονίζει ο Τσόρι Ντομίνγκες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της Nova για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Αργεντινός άσος επισημαίνει τι θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο ματς της Κυριακής έτσι ώστε να είναι εκείνος ο νικητής στον αγώνα. 

Κλείσιμο
«Θα πρέπει να παίξουμε με εξυπνάδα, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, έτσι όπως εμείς θέλουμε να το παίξουμε, να κάνουμε πράξη όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση όλη την εβδομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova 

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ και αν υπάρχει προσμονή: 
«Αυτή η ανυπομονησία είναι φυσιολογική όταν πρόκειται να δώσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, ένα ιδιαίτερο ντέρμπι όπως είναι αυτό. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πώς έρχεται η κάθε ομάδα, σημασία έχει πώς θα εμφανιστεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τίποτε άλλο». 

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: 
«Πιστεύω πως πρέπει να έχουμε ηρεμία, εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, καθώς παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Σίγουρα λοιπόν θα πρέπει να δείξουμε την υπομονή και την ηρεμία που χρειάζεται μέσα στο παιχνίδι αυτό, για να δούμε πώς θα πάει, να το χειριστούμε με εξυπνάδα, όμως, σίγουρα θα δώσουμε το 100% της απόδοσής μας και θα παίξουμε με πάθος. Θα πρέπει να παίξουμε με εξυπνάδα, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, έτσι όπως εμείς θέλουμε να το παίξουμε, να κάνουμε πράξη όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση όλη την εβδομάδα, να τα κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να παιχτεί ένα ματς όπως μας εξυπηρετεί».

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης