Premier League: Ανοίγει η αυλαία με «ντέρμπι βόρειου Λονδίνου»!

Premier League: Ανοίγει η αυλαία με «ντέρμπι βόρειου Λονδίνου»!

Νωρίς, το μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο, μεταξύ Άρσεναλ και Τότεναμ - Αργά, η προσπάθεια της Λέστερ που θα ξέρει τα υπόλοιπα αποτελέσματα μέχρι τότε

Premier League: Ανοίγει η αυλαία με «ντέρμπι βόρειου Λονδίνου»!
Η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», σε μια «μάχη» που δεν χρειάζεται περισσότερες αναλύσεις, αναφορές στην ιστορία, την αντιπαλότητα των δύο ομάδων και όλα συγκεντρώνονται στην ατάκα του Αρσέν Βενγκέρ για ένα ντέρμπι το οποίο πραγματοποιείται με τον τίτλο να κρέμεται σε μια κλωστή! Με νίκη, τα «σπιρούνια» έστω και προσωρινά μπορούν να βρεθούν στην κορυφή στην ισοβαθμία με τη Λέστερ, σε περισσότερο δεινή θέση και με μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς οι «κανονιέρηδες». 

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, έχει ταξιδέψει στο Γουότφορντ για την εκτός έδρας δοκιμασία με την ομάδα του Κίκε Φλόρες, η οποία έχει αποδείξει πως πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να κάμψει την αντίστασή της. Οι «hornets» προσπάθησαν πολύ και απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», μεσοβδόμαδα, όμως το ίδιο και πολύ περισσότερο κόπο έκαναν οι «αλεπούδες» που όμως έμειναν στο 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ. 

Κλείσιμο
Στο -10 μεν, αλλά με ματς λιγότερο, δε, η Μάντσεστερ Σίτι έχει το πιο εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό, προβληματική και... αδιόρθωτη Άστον Βίλα, σε μια «αποστολή» με την οποία μπορούν οι «πολίτες» να βάλουν τέλος στο σερί των τριών ηττών στο πρωτάθλημα. 

Μετά την είσοδο στην πρώτη δεκάδα, η Τσέλσι έχει ακόμα πιο ψηλές βλέψεις και υποδέχεται τη Στόουκ, η οποία συνήλθε και έχει πάρει νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ζόρικο παιχνίδι για τους «μπλε» που πρέπει να σκεφτούν και τον επαναληπτικό της προσεχούς Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τρομερή μάχη στο «Γκούντισον Παρκ», από αυτές τις οποίες δείχνει τελικά πως μπορεί να διαχειριστεί άψογα ο Σλάβεν Μπίλιτς! Η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει την Έβερτον που έχει μείνει αρκετά πίσω από τις ευρωπαϊκές θέσεις και το ματς αποκτά χαρακτήρα... κατάθεσης αποδείξεων. Στο μυαλό των «σφυριών», πάντοτε, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. 

Με τον Στιβ ΜακΛάρεν να βγάζει πλέον την ένταση μέχρι και στους... δημοσιογράφους, έπειτα από την αντιπαράθεση που είχε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και με τα σενάρια για το μέλλον του να πληθαίνουν, η Νιούκαστλ που έχει πέσει στη ζώνη του υποβιβασμού παίζει με τη Μπόρνμουθ, με τις δυο τους να προσπαθούν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το ένστικτο της επιβίωσης. Οι «cherries», πάντως, το έκαναν μεσοβδόμαδα, με το 2-0 επί της Σαουθάμπτον... 

Τη Σάντερλαντ που κρατιέται με νύχια και με δόντια πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται στο «St. Mary's» η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έχοντας υποστεί δύο διαδοχικές ήττες και δείχνοντας σημάδια κόπωσης μεσοβδόμαδα, ενώ ακόμα μια μάχη για την παραμονή πραγματοποιείται στο «Liberty Stadium», εκεί όπου η Σουόνσι μετά το τρομερό «διπλό» επί της Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», υποδέχεται τη Νόριτς, που αισθάνεται αδικημένη από την ήττα (2-1) από την Τσέλσι. 

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: 

Σάββατο (05/03) 

Τότεναμ – Άρσεναλ (14:45) 
Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα (17:00) 
Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ 
Σουόνσι – Νόριτς 
Τσέλσι – Στόουκ 
Σαουθάμπτον – Σάντερλαντ 
Έβερτον – Γουέστ Χαμ 
Γουότφορντ – Λέστερ (19:30) 

Κυριακή (06/03) 

Κρίσταλ Πάλας (15:30) 
Γουέστ Μπρομ. - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) 

Επόμενη αγωνιστική (29η) 

Σάββατο (12/03) 
Νόριτς-Μάντσετσερ Σίτι (14:45) 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίστας Πάλας (Αναβολή) 
Μπόρνμουθ – Σουόνσι (17:00) 
Στόουκ Σίτι – Σαουθάμπτον 
Σάντερλαντ – Έβερτον (17:00) 
Γουέστ Χαμ – Γουότφορντ (17:00) 
Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ 

Κυριακή (13/03) 
Λίβερπουλ – Τσέλσι (Αναβολή) 
Άστον Βίλα – Τότεναμ (18:00) 

Δευτέρα (14/03) 
Λέστερ – Νιούκαστλ (22:00) 

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης