Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0 (τελικό)

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0 (τελικό)

Δοκάρι στο 9' για τον Ολυμπιακό από προβολή του Ιντέγιε - O Κάρα στο 68' ανοίγει το σκορ για την Άντερλεχτ

Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 1-0 (τελικό)
H μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις , αντιμετωπίζοντας στις Βρυξέλλες την Άντερλεχτ.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Στην χθεσινή προπόνηση, ο Μάρκο Σίλβα είδε τον Δημήτρη Σιόβα να μην βγάζει όλο το πρόγραμμα και έτσι θα δούμε σήμερα αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Έλληνας αμυντικός θα δοκιμάσει σήμερα και εκεί θα ξεκαθαρίσει τα κατά πόσο θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι φυσικά ο Ρομπέρτο και στα άκρα της άμυνας οι Μαζουακού-Σαλίνο (τιμωρημένος ο Ομάρ). Στόπερ οι Ντα Κόστα-Μποτία. Στα χαφ θα δούμε τους Μιλιβόγεβιτς-Ζντιέλαρ και στα εξτρέμ θα είναι οι Ντουρμάζ-Σεμπά με τον Ιντέγε στην κορυφή και τον Φορτούνη από πίσω του.

Η ενδεκάδα της Άντερλεχτ
Προτό κίπερ, δεξί μπακ Ναγιάρ, στόπερ οι Μποντζί και Ντεσάχτ και αριστερό μπακ ο Μπούτνερ. Κέντρο με Μπαντζί και Ντεφούρ, Πρατ και Ασεαμπόνγκ στα... φτερά και επίθεση με Τζούρισιτς και Οκάκα.

Οι Ατσεαμπόνγκ με τον Πρατ θα είναι στα άκρα και στην κορυφή θα δούμε τον Οκάκα.

Στο πλευρό των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι και πάνω από 1.200 φίλοι της ομάδας, που θα δώσουν το δικό τους, ερυθρόλευκο χρώμα στην εξέδρα.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Το τρομοκρατικό χτύπημα στ Παρίσι έχει αφήσει ακόμη το μαύρο του σύννεφο πάνω από την Ευρώπη και δη στο Βέλγιο.

Οι Βέλγοι ανακοίνωσαν ότι οι θεατές του σημερινού ματς με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να πάνε στο γήπεδο πολύ πιο νωρίς απ' όσο γνώριζαν. Τσάντες και σακίδια απαγορεύονται. Αναψυκτικά και νερό θα πίνουν σε πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης, ενώ καπνογόνα, βεγγαλικά και κροτίδες φυσικά και απαγορεύονται.

Όποιος συλληφθεί για κάτι τέτοιο θα τιμωρηθεί όσο πιο βαριά γίνεται. Άπαντες θα πρέπει να έχουν μαζί με το εισιτήριό τους και το διαβατήριό τους και καλό θα είναι στο ημίχρονο να μη βγει κανείς από το γήπεδο. 

Οι ανάλυση του Μιλιβόγεβιτς για την Άντερλεχτ



Η προπόνηση του Ολυμπιακού επί βελγικού εδάφους



Με τις ερυθρόλευκες φανέλες
Την παραδοσιακή ερυθρόλευκη εμφάνιση θα φορέσουν στο αποψινό ματς κόντρα στην Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League οι παίκτες του Ολυμπιακού. 

Η εμφάνιση που θα φορούν οι πρωταθλητές Ελλάδος στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» γνωστοποιήθηκε μέσω του λογαριασμού της ΠΑΕ στο Facebook, ενώ ο Ρομπέρτο θα φοράει μπλε εμφάνιση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης