Τρεις φορές προσπάθησε να «κλέψει» τον Μέσι η Ρεάλ

Τρεις φορές προσπάθησε να «κλέψει» τον Μέσι η Ρεάλ

Είδηση η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου! Η Ρεάλ προσπάθησε να «κλέψει» τον Μέσι από την Μπαρτσελόνα όχι μια, αλλά τρεις φορές! 

Τρεις φορές προσπάθησε να «κλέψει» τον Μέσι η Ρεάλ
Το έχει κάνει με τον Φίγκο. Προσπάθησε να το κάνει και με τον Μέσι! Και όχι μια, αλλά τρεις φορές! 

Ναι, πρόκειται για μια είδηση η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου και την οποία αποκάλυψε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, Cadena Cope. 

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως από το 2011 μέχρι και το 2014 η «βασίλισσα» έκανε το πρώτο βήμα για να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι τρεις φορές! Πώς; Άνθρωπός της, ακόμη και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε επικοινωνήσει με τον μεγάλο άσο της Μπαρτσελόνα για να του εκφράσει το ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα. 

Φυσικά και επρόκειτο για μια κίνηση η οποία εάν είχε βρει ανταπόκριση από την πλευρά του αργεντινού τότε θα μπορούσε να έχει προκαλέσει «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μεγαλύτερο από ό,τι είχε συμβεί στην περίπτωση του Φίγκο. 

Ωστόσο ο Μέσι έδειξε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον Πορτογάλο, καθώς και τρεις φορές δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στην Ρεάλ για να πιστεύει ότι κάτι μπορεί να συμβεί. 

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά η ομάδα μου, είναι η ομάδα που είμαι τώρα και κανένα ποσό χρημάτων δεν μπορεί να εξαγοράσει την ευτυχία μου, το να παίζω στη Μπαρτσελόνα», ήταν η απάντηση του Μέσι και τις τρεις φορές. 

Πλέον επόμενος στόχος της «βασίλισσας» είναι ό,τι δεν πέτυχε με τον Μέσι να το πετύχει με τον Νεϊμάρ.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης