Ρεάλ-Βαλένθια 2-2: Απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο

Ρεάλ-Βαλένθια 2-2: Απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο

Η Ρεάλ βρέθηκε να προηγείται στο 82', παίζοντας με 10 παίκτες, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 83', για να μείνει στο 2-2 με τη Βαλένθια.

Ρεάλ-Βαλένθια 2-2: Απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο
Η Βαλένθια είχε να ηττηθεί στην έδρα της από τον Νοέμβριο του 2014, όμως η Ρεάλ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ρίξει το «κάστρο» των νυχτερίδων, που δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Το θέμα είναι ότι ούτε οι μερένγκες διανύουν τις καλύτερες μέρες τους. Και αυτό φάνηκε στο «Μεστάγια».

Στο μεγαλύτερο μέρος η Ρεάλ ήταν άχρωμη, χωρίς ένταση, όμως κατάφερε να πάρει δύο φορές το προβάδισμα. Και όταν το έκανε για δεύτερη φορά με τον Μπέιλ στο 82’, παίζοντας με 10 παίκτες από το 68’ (κόκκινη στον Κόβατσιτς), έδειξε να είναι αγκαλιά με τη νίκη. Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, ο Αλκάθερ έκανε το τελικό 2-2 σε ένα εκπληκτικό ματς, που αφήνει τους Μαδριλένους στο -4 από την κορυφή.

Κλείσιμο
Το ματς ξεκίνησε με πολλά λάθη από τις δύο ομάδες, μέχρι να έρθει το γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 16’. Και τι γκολ. Εκπληκτικός συνδυασμός των Μπενζεμά, Μπέιλ και Ρονάλντο, με τον Γάλλο να πλασάρει εύστοχα για το 0-1! Όλα έδειχναν ιδανικά για την Ρεάλ, που στα επόμενα λεπτά είχε τον έλεγχο, όμως στο τέλος παρασύρθηκε από τον κακό της εαυτό… Οι παίκτες του Μπενίτεθ αντί να προσπαθήσουν να τελειώσουν το ματς ήταν πολύ παθητικοί. Οι γηπεδούχοι τους έδωσαν χώρο, όμως δεν απειλούσαν μέχρι το 30’.


Το θέμα τελικά ήταν μέχρι να έρθει η πρώτη ευκαιρία. Στο 31’ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ μετά την κεφαλιά του Κανσέλο και οι νυχτερίδες ξύπνησαν. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που εντελώς ξαφνικά ήταν σαν να παίζουν χωρίς μεσαία γραμμή. Στο 37’ ο Γκόμες έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βαλένθια, ενώ στο 39’ ο Αμπντενούρ δεν κατάφερε να τελειώσει από κοντά τη φάση.

Τελικά, η ισοφάριση που άξιζαν οι νυχτερίδες ήρθε στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο διαιτητής Σάντσεθ έδωσε το πέναλτι σε ανατροπή του Γκόμες από τον Πέπε, τη στιγμή που στην αμέσως προηγούμενη φάση δεν είχε δώσει καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Μπέιλ από τον Ορμπάν. Αυτό λίγο πείραξε τον Παρέχο, που έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1 του ημιχρόνου.



Διαβάστε περισσότερα στο: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης