Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για το «ροζ tape» του Βαλμπουενά

Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για το «ροζ tape» του Βαλμπουενά

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ελέγχεται για την εμπλοκή του στον εκβιασμό του συμπαίκτη του στους «τρικολόρ», Ματιέ Βαλμπουενά, με αντικείμενο κασέτα ερωτικού περιεχομένου του τελευταίου

Εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για το «ροζ tape» του Βαλμπουενά
Ο Καρίμ Μπενζεμά αποβλήθηκε και επισήμως από την Εθνική Γαλλίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ελέγχεται για την εμπλοκή του στον εκβιασμό του συμπαίκτη του στους «τρικολόρ», Ματιέ Βαλμπουενά. Παιδικός φίλος του Μπενζεμά βρέθηκε να κατέχει μία κασέτα ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον βραχύσωμο ποδοσφαιριστή της Λιόν, εμπλέκοντας τον Μπενζεμά στην υπόθεση, προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να τους φέρει σε επαφή και να ζητήσει χρήματα.

Κλείσιμο
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας κινητοποιήθηκε μετά από παρέμβαση και του πρωθυπουργού, Μανουέλ Βαλς, ο οποίος είχε σημειώσει ότι ο παίκτης της Ρεάλ πρέπει να αποκλειστεί από την Εθνική ομάδα.

Την απόφαση γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ, λέγοντας πως ο Μπενζεμά δεν θα βρίσκεται ούτε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα τελικά του Euro 2016, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης