Δείτε την πιο απίστευτη διαδικασία πέναλτι του αμερικανικού ποδοσφαίρου!

Δείτε την πιο απίστευτη διαδικασία πέναλτι του αμερικανικού ποδοσφαίρου!

Χρειάστηκαν 22 πέναλτι για να λήξει το παιχνίδι - Εκπληκτικές αποκρούσεις, αποτυχημένα χτυπήματα «Πανένκα», διπλό δοκάρι σε ένα πέναλτι και ο τερματοφύλακας που χάρισε τη νίκη

Δείτε την πιο απίστευτη διαδικασία πέναλτι του αμερικανικού ποδοσφαίρου!
Σαφώς και οι Αμερικανοί δεν φημίζονται για την παράδοση τους στον ποδοσφαιρικό χώρο. Αυτό εν μέρει αποδείχτηκε στο χτεσινό παιχνίδι για τα πλέι οφ του MLS, του εθνικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, μεταξύ των Πόρτλαντ Τίμπερς και της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτυ.

Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τα προημιτελικά των πλέι οφ και μετά από ένα παιχνίδι που χρειάστηκε παράταση, έφτασε η στιγμή της «ρώσικης ρουλέτας», των πέναλτι, καθώς το σκορ διαμορφώθηκε στο 2-2.

Κλείσιμο
Κι εκεί έγινε ο χαμός! Χρειάστηκαν 22 πέναλτι ώστε το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο ισχνό 7-6 υπέρ των Τίμπερς! Αυτό καθιστά και τη διαδικασία ως την μεγαλύτερη στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου.  Η αγωνιώδης διαδικασία ανάδειξης νικητή πέρασε από πολλές απόπειρες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και μερικά αποτυχημένα χτυπήματα «αλά Πανένκα», ένα πέναλτι που χτύπησε και στα δυο κάθετα δοκάρια πριν απομακρυνθεί και φυσικά το ότι το νικητήριο γκολ το πέτυχε ο τερματοφύλακας της ομάδας από το Πόρτλαντ!

Δείτε το βίντεο:




Φυσικά αξίζει να αποτυπωθεί στη μνήμη η αντίδραση δυο φιλάθλων, μετά το περίφημο πέναλτι με το διπλό δοκάρι:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης