Τα χώνει «α λα Βενγκέρ» ο Μουρίνιο

Τα χώνει «α λα Βενγκέρ» ο Μουρίνιο

Με την διαιτησία τα έβαλε ξανά ο Μουρίνιο, αλλά αυτή την φορά χρησιμοποιώντας λόγια του Αρσέν Βενγκέρ. 

Τα χώνει «α λα Βενγκέρ» ο Μουρίνιο
Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι το πρόστιμο των 70.000 ευρώ και η τιμωρία με μία αγωνιστική από την αγγλική ομοσπονδία θα εμπόδιζε τον Ζοσέ Μουρίνιο να τα ξαναβάλει με την διαιτησία. 

Λίγες μέρες πέρασαν και ο Special One ξαναχτύπησε. Μετά το 0-0 της Τσέλσι με την Ντιναμό Κιέβου, ο προπονητής των Άγγλων τα έβαλε με τον διαιτητή για τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Φάμπρεγκας στο πρώτο ημίχρονο: «Ο διαιτητής ήταν αδύναμος και αφελής. Επρόκειτο για ένα μεγάλο πέναλτι», δήλωσε στο τέλος του ματς. 

Κλείσιμο
Κάντο όπως ο Βενγκέρ 

Όπως είναι φυσικό, τα λόγια του Μουρίνιο ήταν πολύ προσεκτικά επιλεγμένα. Μάλιστα, ήταν τα ίδια ακριβώς λόγια («αδύναμος και αφελής») που είχε χρησιμοποιήσει ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Τσέλσι πριν από λίγες αγωνιστικές. Μόνο που στην περίπτωση του Αλσατού τεχνικού δεν υπήρξε καμία τιμωρία. 

Η UEFA θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες αν θα επιβληθεί κάποιο πρόστιμο στον Μουρίνιο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, υποθέτουμε πως ο προπονητής θα επικαλεστεί το (μη) δεδικασμένο του Βενγκέρ για να ταράξει λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης