Αρνητική απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ στο Μεξικό

Αρνητική απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ στο Μεξικό

«Μιλήσαμε μαζί του, αλλά μας είπε ότι επιθυμία του είναι να απέχει για ένα διάστημα από το ποδόσφαιρο», τόνισε ο γενικός γραμματέας της μεξικανικής ομοσπονδίας

Αρνητική απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ στο Μεξικό
Αρνητική ήταν η απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ στην πρόταση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μεξικού.

Ο Γερμανός τεχνικός, οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, εκτίμησε πως δεν είναι προς το συμφέρον του να αποδεχθεί την προσφορά των Μεξικάνων, παρ' ότι σε οικονομικό επίπεδο ήταν πολύ καλή.

Κλείσιμο
Ο Γκιγιέρμο Καντού, γενικός γραμματέας της μεξικάνικης ομοσπονδίας, επιβεβαίωσε πως υπήρξε πρόταση στον Κλοπ, ο οποίος όμως, απάντησε αρνητικά. «Μιλήσαμε μαζί του, αλλά μας είπε ότι επιθυμία του είναι να απέχει για ένα διάστημα από το ποδόσφαιρο και πως στην παρούσα φάση δεν ήταν δυνατή η έναρξη της συνεργασίας μας», τόνισε ο Καντού.

Ο Μεξικάνος παράγοντας τόνισε επίσης ότι στην περίπτωση του Κλοπ θα υπήρχε ένα σοβαρό μειονέκτημα, καθώς ο Γερμανός δεν γνωρίζει ισπανικά, ενώ δεν είναι εξοικειωμένος με το μεξικάνικο ποδόσφαιρο. Ο Καντού αποκάλυψε ότι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας του Μεξικού, είναι ο Χουάν Κάρλος Οζόριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης