Για αυτό θέλει Ατσού ο Περέιρα

Για αυτό θέλει Ατσού ο Περέιρα

Τις πιθανότητες που έχει για να αποκτήσει (έστω και με τη μορφή δανεισμού) τον Κρίστιαν Ατσού διεκδικεί ο Ολυμπιακός - Για ποιους λόγους τον θέλει ο Βίτορ Περέιρα στους Πειραιώτες

Για αυτό θέλει Ατσού ο Περέιρα
Προτεραιότητα φαίνεται πως αποτελεί για τον Ολυμπιακό και τον Βίτορ Περέιρα η περίπτωση του Κρίστιαν Ατσού, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και παίζει ως δανεικός στην Έβερτον του Κέβιν Μιραλάς. 

Σύμφωνα με τη SportDay, οι λόγοι για τους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Γκανέζου εξτρέμ και, μάλιστα, για χάρη του ταξίδεψε στην Αγγλία είναι τρεις. 

Κλείσιμο
Πρώτα από όλα τον γνωρίζει αρκετά καλά από την κοινή τους θητεία στην Πόρτο, αφού εκείνος ήταν που τον έβαλε στην ομάδα και κατάφερε εκείνος στη συνέχεια να πάρει μία σημαντική μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Αγγλίας. 

Δεύτερον, είναι ο ορισμός του εξτρέμ, καθώς είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να πατήσει περιοχή, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες (σε στιλ Κάμπελ). 

Και τρίτον δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο στους Λονδρέζους, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες, με τις πιθανότητες της απόκτησής του να είναι αρκετές (λόγω και του γεγονότος ότι Περέιρα και Μουρίνιο γνωρίζονται).

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης