Βελιγράδι: «Αδελφοκτόνος» ο Ολυμπιακός, 62-57 τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά σε 24.000 θεατές!

Βελιγράδι: «Αδελφοκτόνος» ο Ολυμπιακός, 62-57 τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά σε 24.000 θεατές!

Με 57-62 ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα χάρη στην καταπληκτική του άμυνα και έκανε το 4/4 στην Ευρωλίγκα - Απίστευτη η ατμόσφαιρα στην κατάμεση «Kombank Arena»

Βελιγράδι: «Αδελφοκτόνος» ο Ολυμπιακός, 62-57 τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά σε 24.000 θεατές!
Ο Ολυμπιακός με άμυνα από τα παλιά κατάφερε και νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα με 57-62 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε από το τζάμπολ να επιβάλλει το ρυθμό του και προηγήθηκε με 2-11, ωστόσο οι Σέρβοι με σερί 12-0 γύρισαν το ματς (14-12, 9΄). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η είσοδος του Κώστα Σλούκα άλλαξε όλη την εικόνα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής γκαρντ σκόραρε, δημιουργούσε, έπαιρνε ριμπάουντ, έδινε ρυθμό... έκανε τα πάντα. Από κοντά η εξαιρετική άμυνα του Δημήτρη Κατσίβελη (εξουδετέρωσε τον Μάρκους Γουίλιαμς) και φυσικά ο Μπράιαν Ντάνστον. Ο Αμερικανός έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση βοηθώντας τα μέγιστα στο να πάει η διαφορά στο +15 (21-36, 18').

Κλείσιμο
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πρόβλημα στην επίθεση, αλλά η άμυνα τους έδινε λύσεις. Όταν κάποια στιγμή μπήκαν και τα σουτ τότε άνοιξε πάλι η διαφορά (34-50, 29'). Στο τελευταίο πεντάλεπτο τα πάντα άλλαξαν. Οι Σέρβοι πίεσαν, οδήγησαν τους Πειραιώτες σε λάθη και βιαστικές επιλογές με αποτέλεσμα να μειώσουν σε 57-59 (20'' πριν τη λήξη). Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ψύχραιμος στις βολές και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη.





Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης