Το ματς της χρονιάς στο αγγλικό Λιγκ Καπ!

Το ματς της χρονιάς στο αγγλικό Λιγκ Καπ!

Απίστευτο παιχνίδι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τις Ντάγκεναμ και Μπρέντφορντ να έρχονται ισόπαλες 6-6 (2-4 πεν. η Μπρέντφορντ) στο παραγωγικό ματς στην ιστορία της διοργάνωσης

Το ματς της χρονιάς στο αγγλικό Λιγκ Καπ!
Μία... πραγματική ντουζίνα γκολ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «London Borough» και το σίγουρο είναι πως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του αγγλικού Λιγκ Καπ και ίσως το κορυφαίο συνολικά το 2014!

Το τελικό 6-6 άλλωστε ανάμεσα στις Ντάγκεναμ και Μπρέντφορντ με την πρώτη να αγωνίζεται στη Λιγκ 2 και τη δεύτερη στην Τσάμπιονσιπ (δύο κατηγορίες διαφορά) ήταν το πιο παραγωγικό στην ιστορία του θεσμού! 

Κλείσιμο
Ο χορός των γκολ άρχισε μόλις από το 5ο λεπτό με τον Ντάλας να ανοίγει το σκορ για τη Μπρέντφορντ, ενώ ο ίδιος στο 9' είχε ήδη κάνει το 0-2! Η απάντηση δεν άργησε να έρθει για τους γηπεδούχους, με τον Πόρτερ να μειώνει στο 17', αλλά στο 32' η ομάδα του Γουόρμπρατον έβαλε και τρίτο γκολ. Η τελευταία λέξη του ημιχρόνου πάντως ανήκε στη Ντάγκεναμ που στις καθυστερήσεις μείωσε σε 3-2 με τον Τσάμπερς, ενώ στο 55' ισοφάρισε κιόλας ο Μποκό. 

Διαβάστε περισσότερα το gazzetta.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης