Ο ΠΑΟ «παίζει» απόψε στη σέντρα του Μουντιάλ!

Ο ΠΑΟ «παίζει» απόψε στη σέντρα του Μουντιάλ!

Η εκπροσώπηση των «Πρασίνων» στην ενδεκάδα της Κροατίας στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΟ «παίζει» απόψε στη σέντρα του Μουντιάλ!
Η μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ξεκινά απόψε, στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας, με το παιχνίδι της οικοδέσποινας Βραζιλίας με την Κροατία. Το ματς περιμένουν με αγωνία εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη, αλλά εκείνο που λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει είναι πως μεταξύ των άσων που θα παραταχθούν στο γήπεδο τουλάχιστον δύο εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Για την ακρίβεια εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό, αφού πρόκειται για δύο βασικούς παίκτες των Πρασίνων, που πρωταγωνίστησαν φέτος στην πορεία της ομάδας και εξαργύρωσαν την καλή χρονιά που είχαν με την κλήση τους στην Εθνική της χώρας τους, εν προκειμένω της Κροατίας. Ο λόγος για τους Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ που επιλέχθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, μεταξύ των παικτών της αποστολής της εθνικής Κροατίας, βρέθηκαν στη Βραζιλία και όπως όλα δείχνουν θα τεθούν απόψε αντιμέτωποι των άσων της Σελεσάο.

Κλείσιμο
Το... κερασάκι στην τούρτα για τον Παναθηναϊκό είναι πως εκτός της προβολής που εμμέσως απολαμβάνει με την παρουσία δύ παικτών του στο ματς που θα παρακολουθήσει όλη η υφήλιος, παράλληλα θα βάλει στα ταμεία του περί τις 300.000 ευρώ, για τη χρησιμοποίηση των άσων του από την Κροατική ομοσπονδία!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης