Σούπερ Λίγκα: Αποχωρεί ο Βελλής από τον Απόλλωνα

Σούπερ Λίγκα: Αποχωρεί ο Βελλής από τον Απόλλωνα

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα και θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία

Σούπερ Λίγκα: Αποχωρεί ο Βελλής από τον Απόλλωνα
Να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης φέρεται να έχει αποφασίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας  Σταμάτης Βελλής. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα στην συνάντηση την οποία συγκάλεσε ο ίδιος και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα κάνει πίσω και θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Απόλλων θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα και θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία. Αν αποχωρούσε η ομάδα όπως είχε πει ο κ.Βελλής από το πρωτάθλημα τότε θα προκαλείτο τεράστια οικονομική ζημιά από τηλεοπτικό συμβόλαιο και το οποίο εκτιμάται στα 530.000 ευρώ αλλά και από τις ποινές και τα πρόστιμα που προβλέπει ο ΚΑΠ. Μία αποχώρηση η οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων θα κόστιζε στον Απόλλωνα ένα εκατομμύριο ευρώ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης