Η Ρέαλ σάρωσε (6-1) τη Σάλκε και «προκρίθηκε» στους «8»

Η Ρέαλ σάρωσε (6-1) τη Σάλκε και «προκρίθηκε» στους «8»

Από δύο γκολ πέτυχε η τριπλέτα Μπενζεμά-Μπέιλ-Κριστιάνο Ρονάλντο - Στο Λονδίνο θα κριθεί η πρόκριση για Τσέλσι και Γαλατάσαραϊ μετά το 1-1 της Κωνσταντινούπολης

Η Ρέαλ σάρωσε (6-1) τη Σάλκε και «προκρίθηκε» στους «8»
Σάλκε - Ρεάλ 1-6

Μπορεί οι επισκέψεις της στη Γερμανία να μην της βγαίνουν συνήθως σε καλό, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Σάλκε. Οι «μερένχες» έκαναν «πάρτι» στη «Veltins Arena» και διέσυραν με σκορ 6-1 την ομάδα του Κέλερ. 

Κλείσιμο
Η… παρέλαση της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε από νωρίς καθώς μόλις στο 13ο λεπτό ο Μπενζεμά έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Μπέιλ εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα των Γερμανών και με ωραίο σόλο έκανε το 2-0 στο 21’, το οποίος διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνο παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Ρονάλντο. 

Ο «CR7» δεν γινόταν να λείψει από τα… μάτριξ του γηπέδου και όταν το όνομά του μπήκε δίπλα σ’αυτά των συμπαικτών του έγινε με εμφατικό τρόπο. Ο Πορτογάλος «χόρεψε» τον αμυντικό της Σάλκε στο 52’ και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Φέρμαν. Η «βασίλισσα» δεν σταμάτησε ούτε εκεί καθώς έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια ο Μπενεζεμά στο 57’ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 69’ ο Μπέιλ βρήκε εκτεθειμένη την αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 5-0. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Ρονάλντο έκανε το 6-0, ενώ ο χορός των γκολ έκλεισε με εκπληκτικό τέρμα του Χούντελαρ ένα λεπτό αργότερα (90’)

Διαβάστε περισσότερα στo sport-fm.gr

Γαλατάσαραϊ - Τσέλσι 1-1

Στο Λονδίνο θα λύσουν τις διαφορές τους Γαλατάσαραϊ και Τσέλσι. 

Οι «μπλε» έδειχναν να οδεύουν σε μια εύκολη νίκη, όταν προηγήθηκαν στο 9’ με τον Τόρες, αλλά η επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο να προφυλάξει το προβάδισμα της ομάδας του από το να επιδιώξει μεγαλύτερο σκορ δεν δικαιώθηκε. 

Το γκολ του Σετζού στο 65’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Διαβάστε περισσότερα στo sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης