Βίντεο: Επίδειξη δύναμης από τη Λίβερπουλ απέναντι στην... πελάτισσα Έβερτον

Βίντεο: Επίδειξη δύναμης από τη Λίβερπουλ απέναντι στην... πελάτισσα Έβερτον

Το Μερσεϊσάιντ έχει δυο ομάδες. Μια όμως μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια! Η εκπληκτική Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι η Έβερτον δεν είναι συμπολίτισσα, αλλά… πελάτισσα (4-0) και ονειρεύεται ξανά τον τίτλο

Βίντεο: Επίδειξη δύναμης από τη Λίβερπουλ απέναντι στην... πελάτισσα Έβερτον
Η Λίβερπουλ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό. Ή μάλλον… τιμολόγια! Σαν το νέο που έκοψε στην «πελάτισσά» της, Έβερτον!

Χωρίς έλεος και χάνοντας ευκαιρίες (και πέναλτι) γι’ ακόμα περισσότερα γκολ, οι «κόκκινοι» σάρωσαν 4-0 τη συμπολίτισσα και μένοντας αήττητοι στα ντέρμπι μαζί της για 14η σερί φορά, εκμεταλλεύτηκαν άψογα την γκέλα της Άρσεναλ.

Κλείσιμο
Αφότου ο αρχηγός Τζέραρντ έδωσε το σύνθημα -ανοίγοντας το σκορ στο 21’- οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς έστησαν πάρτι στο «Άνφιλντ». Και με πρωταγωνιστές τους Στάριτζ (που έβαλε δυο γκολ σε τρία λεπτά) και Σουάρες (που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα) δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα του φιλότιμου Κέβιν Μιραλάς.

Επανήλθαν, έτσι, στις νίκες και δεδομένου ότι πλησίασαν στους έξι πόντους την κορυφή (έχοντας μάλιστα την Άρσεναλ στην έδρα τους) διατηρούν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ξανά την κατάκτηση του τίτλου!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης