Νίκη-βάλσαμο για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανιώνιο

Νίκη-βάλσαμο για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανιώνιο

Ένας καταπληκτικός Σπανούλης πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και με 26π. τον οδήγησε στη νίκη με 77-66 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου

Νίκη-βάλσαμο για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανιώνιο
Η λύση στην αγωνιστική κρίση του Ολυμπιακού έχει ονοματεπώνυμο. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν σεληνιασμένος και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 77-66 προσφέροντας φάρμακο για τις πληγές που άνοιξε το 81-51 από την Αρμάνι Μιλάνο. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε 26 πόντους με 6/10 τρίποντα, ενώ Λοτζέσκι (13π.), Περπέρογλου (11π.) και Σίμονς (9π., 8 ριμπ.) τον ακολούθησαν σε απόδοση. 

Το αποτέλεσμα αυτό για τη 13η αγωνιστική της Α1 απομακρύνει τον κίνδυνο της τρίτης θέσης για τους Πειραιώτες και διατηρεί ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αρκεί να νικήσουν την επόμενη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ξεχώρισαν ο Έρικ ΜακΚόλουμ και ο Κέβιν Λάνγκφορντ με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα από τους γηπεδούχους. 

Κλείσιμο
Δεκάλεπτα: 15-23, 39-48, 53-65, 66-77. 

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 19, Ντούβνιακ, Κάρτερ 8, Μίλμπουρν 5, Αθανασούλας, Μπατής 6, Σκορδίλης 2, Λάνγκφορντ 15, Μισέλ 3, Σίμτσακ 2, Κυρίτσης 6, Σαλούστρος. 

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 4, Σπανούλης 26, Περπέρογλου 11, Σλούκας, Κόλινς 3, Σίμονς 9, Λοτζέσκι 13, Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 4, Αγραβάνης, Μάντζαρης 5. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης