Λαζαρίδης: «Μπορούμε και Champions League»

Λαζαρίδης: «Μπορούμε και Champions League»

Σίγουρος ότι ο Ατρόμητος έχει πιθανότητες να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο Νίκος Λαζαρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Λαζαρίδης: «Μπορούμε και Champions League»
Την άποψη ότι ο Ατρόμητος απέδειξε την περσινή σεζόν ότι έχει τη δυνατότητα να τερματίσει στην προνομιούχο θέση που εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League εξέφρασε ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο έμπειρος αμυντικός των Περιστεριωτών τόνισε πως από τη στιγμή που θα καταφέρουν να παίξουν καλά στο πρωτάθλημα και τη διαδικασία των πλέι οφ, τότε έχουν κάθε ελπίδα να παίξουν στον προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Λαζαρίδης στους Μιχάλη Τσόχο

Για την επιλογή του Γιώργου Παράσχου να τον τοποθετήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας
«Ήταν μία ανάγκη που είχε η ομάδα. Έπρεπε να αγωνιστώ ως αριστερό μπακ και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα από αυτή τη θέση. Είχα αγωνιστεί πολύ παλιά σε αυτή τη θέση στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν μπορώ να μπω στις σκέψεις του προπονητή και εγώ ως επαγγελματίας έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση μετά τη χθεσινή νίκη (2-0) μέσα στο Αγρίνιο
«Θεωρώ ότι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο, αν και έχουμε ένα σκορ ασφαλείας. Θεωρώ ότι και το δεύτερο ματς δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε ένα σκορ πρόκρισης, όμως πρέπει να δείξουμε ανάλογη προσοχή για να έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Για την πορεία του Ατρομήτου στον θεσμό των εκπλήξεων
«Θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου. Πρώτα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μετά θα παίξουμε με έναν εκ των Ολυμπιακού η Αστέρα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση για να προσχωρήσουμε περισσότερο στη διοργάνωση».

Δείτε περισσότερα στο: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης