Με ένα όνομα οι φανέλες των παιχτών στην Ευρωλίγκα

Με ένα όνομα οι φανέλες των παιχτών στην Ευρωλίγκα

Οι φανέλες των παικτών δεν θα φέρουν το όνομά τους, αλλά αυτό της One Team, του προγράμματος φιλανθρωπικής δράσης που έχει δημιουργήσει η διοργάνωση

Με ένα όνομα οι φανέλες των παιχτών στην Ευρωλίγκα

Μέλη μίας μεγαλύτερης ομάδας, που έχει ιερό σκοπό, θα γίνουν όλοι οι παίκτες της Ευρωλίγκας στην έκτη και έβδομη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι φανέλες τους αντί των ονομάτων τους θα φέρουν αυτό της One Team, του προγράμματος φιλανθρωπικής δράσης που έχει δημιουργήσει η διοργάνωση. 

Από τις 21 ως τις 29 Νοεμβρίου, εκτός από την πρόσκληση για δράση από τους παίκτες της Ευρωλίγκας, γήπεδα σε όλη την Ευρώπη θα καλωσορίσουν άνδρες και γυναίκες αθλητές των Special Olympics στο παρκέ, όπου οι πρεσβευτές του προγράμματος One Team ή οι αρχηγοί των ομάδων, θα διαβάσουν μηνύματα πριν από το τζάμπολ, ώστε να αυξήσουν τη γνώση για τη μάχη κατά των διακρίσεων, που είναι στο επίκεντρο και για τα δύο προγράμματα - Team και Special Olympics. 
Κλείσιμο

«Όταν μιλάμε για κοινότητα, είμαστε One Team», δήλωσε ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Κάιλ Χάινς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πρέσβης διεθνώς του προγράμματος One Team. «Παλεύουμε για ένα τρόπαιο, αλλά άσχετα με το τι χρώμα είναι η φανέλα που φοράμε, είμαστε ενωμένοι σε ότι αφορά τις κοινότητες στις οποίες δρούμε». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης