Σάντος εν όψει Ρουμανίας: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Σάντος εν όψει Ρουμανίας: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχρισε ξεκάθαρο φαβορί για τα μπαράζ της Ελλάδας με τη Ρουμανία, έχει όμως εμπιστοσύνη στους παίκτες του και αισιοδοξεί για την πρόκριση.

Σάντος εν όψει Ρουμανίας: «Δεν υπάρχει φαβορί»
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Σάντος:

Για το αν υπάρχει φαβορί: Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί, γιατί όταν μιλάμε για αγώνες μπαράζ, τα πάντα μπορεί να κριθούν από μια λεπτομέρεια. Αυτοί οι αγώνες μπαράζ μοιράζονται σε δύο ημίχρονο. Ένα που θα γίνει αύριο και ένα την ερχόμενη Τρίτη στο Βουκουρέστι. Οπότε σίγουρα θα είναι δύσκολα και για τους δύο, εκτός από την ψυχολογική πίεση που υπάρχει. Εμείς και ο όλος ο λαός θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ κάτι που ισχύει και για την Ρουμανία.

Κλείσιμο
Για τον αν φοβάται κάποιον παίκτη της Ρουμανίας: Από την στιγμή που ανακοινώθηκε πως αντίπαλος είναι η Ρουμανία, αναλύσαμε τον αντίπαλο και ουσιαστικά βγάλαμε τα δυνατά σημεία της ομάδας, έχουν μια συχνότητα που είναι αποτελεσματική γι αυτούς και βγάλαμε και κάποια αδύνατα σημεία και τα είπαμε στους παίκτες για να τα εκμεταλλευτούν και ουσιαστικά αυτή είναι η δουλειά μας. Ο προπονητής αυτό πρέπει να κάνει και να πει στους παίκτες πως θα παίξουν. Αυτά τα πράγματα μένουν μεταξύ μας (εμένα και των παικτών) γιατί αν τα συζητάμε θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα για τον αντίπαλο. Το σίγουρο είναι πως είναι μια δυνατή ομάδα η Ρουμανία και περιμένουμε δύο δυνατές αναμετρήσεις.

Για το γεγονός ότι ο κόσμος περιμένει κλειστό παιχνίδι: Θα περιμένουμε να δούμε το παιχνίδι πως θα ξεκινήσει. Πριν ξεκινήσει μπορούμε να μπούμε σε πολλές θεωρίες.

Διαβάστε περισσότερα για www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης