Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι

Κέρδισε με 90-86 τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στην κατάμεστη Χάλα Πιονίρ

Οι Σπερς θέλουν τον Μίλος!
Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι
Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από την κατάμεστη «Χάλα Πιονίρ» ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν στο -15 στο τρίτο δεκάλεπτο και το -14 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου κατάφεραν καθοδηγούμενοι από τον εκπληκτικό Νίκο Παππά να επιστρέψουν στο ματς και παρότι οδηγήθηκαν στην παράταση με τρίποντο του Μπλέικ Σιλμπ λίγο πριν το τέλος, αυτή τη φορά δεν έπαθαν ό,τι στο Βίλνιους και πήραν τη νίκη με 90-86.

Ο 23χρονος γκαρντ είχε 24 πόντους και μαζί με τον άστοχο πλην όμως καθοριστικό Διαμαντίδη και τον Ματσιούλις που είχε 16 ξεχώρισαν από το «τριφύλλι» που έφτασε τις δύο νίκες σε τρία ματς του τετάρτου ομίλου.

Κλείσιμο
Κακός στην άμυνα

Διαμαντίδης, Ούκιτς, Ματσιούλις, Γκιστ και Μπατίστ ήταν η πρώτη πεντάδα του Παναθηναϊκού. Με τον τελευταίο να ξεκινά με 4/4 σουτ από μέση απόσταση απέναντι στο θηρίο των 221 εκατοστών Μαριάνοβιτς, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με πέντε (6-11). Η είσοδος του Τζένκινς μεταμόρφωσε τους γηπεδούχους και ο Αμερικανός γκαρντ με οκτώ πόντους έφερε την ομάδα του μπροστά με 19-15. Το τρίποντο του Μπράμου μείωσε τη διαφορά στον πόντο (23-22), αλλά το ανόητο φάουλ του Κάρι σε τρίποντο του Σιλμπ από το… κέντρο έκλεισε το πρώτο μέρος με 26-22 για τον Ερυθρό Αστέρα και πολλή τροφή για σκέψη για την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του Πεδουλάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης