Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες αλλά ο ΠΑΣ το γκολ

Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες αλλά ο ΠΑΣ το γκολ

Στο βαρύ τερέν των Ζωσιμάδων, ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες, όμως ο Τσουκαλάς το γκολ για τους Γιαννιώτες που πήραν το «τρίποντο»    

AEK: Δόθηκε παράταση 17 ημερών στα διαρκείας
Ο Ατρόμητος τις ευκαιρίες αλλά ο ΠΑΣ το γκολ
Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Σάββας Παντελίδης, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να επιστρέφει στην 11άδα του ΠΑΣ. Ο Βελλίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Ντάσιος δεξιά στην άμυνα, ο Μιχαήλ αριστερά και οι Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Λίλα, Τσουκαλάς και μπροστά τους ο Τσάβες δεξιά, ο Κοροβέσης αριστερά, με τον Ντε Βινσέντι στον άξονα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ίλιτς.

Τσενάμο αντί Σηφάκη

Κλείσιμο
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παράσχος προτίμησε το 4-4-2. Αυτή τη φορά ο Τσενάμο κάθισε κάτω από τα γκολπόστ αντί του Μιχάλη Σηφάκη, που έμεινε στον πάγκο. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυπτε ο Φυτανίδης, το αριστερό ο Γιαννούλης, με τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ ήταν οι Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, δεξιά ο Ούμπιντες και αριστερά ο Μπρίτο. Επιθετικό δίδυμο οι Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Καλό ματς, φάσεις, αλλά... κουλούρια!

Το ματς ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, τον οποίο είχε τουλάχιστον στα πρώτα 30 λεπτά, και τον Ατρόμητο να μπαίνει πολύ δυνατά και να απειλεί μόλις δυο φορές στο πρώτο 10λεπτο. Ο Φυτανίδης επιχείρησε ένα σουτ στο 5' έξω από την περιοχή και από πολύ πλάγια, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, όπως και το σουτ του Ναπολεόνι στο 9' από το ημικύκλιο της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης