Σάντος: Να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν

Σάντος: Να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν

Μια εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στο Λιχτενστάιν θέλει να επαναλάβει η Εθνική την Τρίτη με τη Λετονία τόνισε ο ομοσπονδιαός τεχνικός

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστόφια-Έρογλου
Σάντος: Να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν
Μια εμφάνιση αντίστοιχη με εκείνη του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στο Λιχτενστάιν θέλει να επαναλάβει η Εθνική αύριο με την Λετονία τόνισε ο Φέρναντο Σάντος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

Κλείσιμο
-Για το αν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την Παρασκευή μέχρι σήμερα για να είναι καλύτερη η Εθνική: 

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, είναι αλήθεια. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε αυτό που έπρεπε από την αρχή, είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια, πετύχαμε γκολ. Δεν είναι θέμα αν υπάρχει επαρκής χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Αποδείξαμε ότι αυτό που κάναμε στο δεύτερο μέρος, μπορούμε να το ξανακάνουμε. 

Το γιατί έγινε είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Η μία είναι η αμυντική και η άλλη είναι η επιθετική λειτουργία. Οι μεγάλες ομάδες όταν έχουν την μπάλα προσπαθούν να βάλουν γκολ, όταν όχι να πιέσουν τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο επιτρέψαμε να έχουν οι αντίπαλοι την κατοχή, τρέχαμε πίσω από την μπάλα και προφανώς όταν δεν πας καλά στην άμυνα, δεν μπορείς να πας καλά στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, με ίδιους παίκτες και ίδια διάταξη μέχρι το 57' είχαμε 6-7-8 ευκαιρίες για γκολ. Ο αντίπαλος δεν πέρασε τη σέντρα οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε τι συνέβη». 

-Για το αν περιμένει δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα με τη Λετονία: 

«Αν δεν μπούμε, κάτι θα πάει στραβά. Καλύτερο παράδειγμα από το τελευταίο παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρξει. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και συνεχίζω να πιστεύω πάρα πολύ γι' αυτό και ήμουν έκπληκτος με την εικόνα του πρώτου μέρους. Είναι φυσικό να μην περιμένω τα ίδια πράγματα αύριο». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης