Μίτσελ: «Να διατηρήσουμε το ρυθμό μας»

Μίτσελ: «Να διατηρήσουμε το ρυθμό μας»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά και από την απόδοση των Σαβιόλα και Φουστέρ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού

Μίτσελ: «Να διατηρήσουμε το ρυθμό μας»
Στο πόσο καλά κατανόησαν οι Σαβιόλα και Φουστέρ το τι θέλει από αυτούς μέσα στο γήπεδο στάθηκε ο Μίτσελ, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι δύο παίκτες βοήθησαν στο να αλλάξει ο ρυθμός των «ερυθρόλευκων», ενώ το ζητούμενο για τον ίδιο είναι, αυτός ο γρήγορος και πιεστικός ρυθμός να μείνει σε όλο το 90λεπτο. 

Ακόμα, ο Μίτσελ, αναφέρθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Σάμαρη και του Τσόρι στη μεσαία γραμμή, ενώ μίλησε και για τον πανηγυρισμό του, ειδικά στο πρώτο γκολ. 

Κλείσιμο
Για τον Σαβιόλα και τον Φουστέρ, είπε: «Είναι ανάγκη να έχουμε κάποιους παίκτες σαν το Σαβιόλα και τον Φουστέρ. Και οι δύο παίκτες κατάλαβαν ακριβώς αυτά που θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Βοήθησαν στο να αλλάξουμε εικόνα προς το καλύτερο, να πιέσουμε πολύ ψηλά τον Ατρόμητο και να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Σε αυτό τον ρυθμό βοήθησαν πάρα πολύ και οι Τσόρι και Σάμαρης. Το ζητούμενο πλέον είναι να διατηρήσουμε αυτό το ρυθμό, σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης